Pages

Thursday, 27 May 2010

esok cuti yeay!

walaupon hari-hari pon cuti, tapi bila suami cuti lah baru betul-betul cuti. banyak nak kene buat ni cuti 3 hari ni,

1. malam ni adik ipar tiba dari sarawak. kena kemas bilik tetamu sikit-sikit. vacuum rumah sikit-sikit. memandangkan sepanjang pagi saya tido, jadi lepas update blog la saya buat. eh. lepas mandi semayang makan lah. eh. tunggu suami balik buatkan lah. yes. itu yang terbalik.

2. rambut gugur bagaikan juara. setiap genap ruang pon ade rambut. dem. syampoo mustika RATU pun tak membantu. kene ikut nasihat suami jugak akhirnya. kasi potong sama itu rambut. isk. tak seksi la rambut pendek. eh

3. jumpa doctor.

4. aaahhhhh..tolong lah setel hal rumah. tolonglah! sebab kami ade masa yang panjang jadi kami main-main asyik tak setel. kalau masa pendek sure dah setel. survey ekon sampai 50 buah kedai. ok melampau. ade perubahan sikit pada rumah. mun siap semua kamik madah sitok. (mood cakap sarawak sempenan adik ipar pulang ke malaya.belasah~)

6. bila cuti saya nak makan best-best. bukan benda pelik pon. nak mee celup jer. rindu nye mee celup. (bai, ko punya pasal la ni =p). sape tahu kedai mee celup paling kaw king kaw?errr..area kl-selangor saja yer. kalau kelantan terpaksa lah menunggu seminggu lagi.

eh. tiba-tiba 6. lima takde. 5 saya simpan sorang-sorang. agenda tersembunyi. muahahaha

makanan suami semalam

masih malas nak masak sayur. haih.

selamat bercuti kawan-kawan~

6 comments:

PuteriKureKure said...

kari udang ke tu?
yummy!

Dong, Dia & Azra said...

lapar la...tadi lunch kunun diet makan rojak buah je..

Lady of Leisure said...

kari udang ke tu eh? mak aiii sedap gilerrr..

-iNtAnAdiA- said...

penah try mee celup kat alam mega (ke megah ek aku pn x sure), shah alam

name restoran die ade tulis restoran seafood ape ntah...huhu

aku rase dah sedap la sbb time g aritue mmg dah lame mengidam mee celup...huhu

rynas said...

wah banyak menu hari ni yer..

zailamohamad said...

farah, kalu cerita pasal rumah memang sakit hati..proses nak dapatkan / masuk tu..ya ampuuunn..dah masuk nanti, sure happy;)