Pages

Friday, 14 May 2010

busuk hati mode

kadang-kadang hati rasa berbulu

bila baca status pasangan yang lepas i love u, i miss u, lepas tu i love, lepas tu i miss u.

ye.ye. kami tahu. bahagia nya kamu.

pastu teringat blog sendiri.

adakah aku pernah buat kamu-kamu berbulu??

ke memang selalu buat korang berbulu?

maaf lah kalau ade yang berbulu

sebab aku memang begitu.

berbulu tengok orang. tapi diri sendiri tidak tahu.

tapi aku tak pernah buat status begituuuuuu



adeh. bulu-bulu di badan sudah ku buang.

bulu di mata dan hati camno nak ilang?

isk. buat hal sendiri maghfarah!!

tapi diaorang tunjuk.

bukan saja aku menyibuk.

dah.dah. mari bersihkan hati.

20 comments:

Byzura Mj (By) said...

sy juga berbulu. sampai tubuh bulu :D. padanlah bulu banyak di badan sy. eh?? :D

~LIZA~ said...

buat2 tak nampak aje la :D

Zur said...

hahahhaha...farah...farah

in☂an Jun$u said...

haha..ape ni citer pasal bulu2?dhla td entri lepas psal bogel.. :D

Dong, Dia & Azra said...

Takper farah, blog kita, suka hati kita la kan. Haha...!!! I pun selalu buat orang berbulu kot. Asik nak citer pasal Azra. Dah takde citer lain.

honeylanz said...

# buat² x nmpk aja la farah. ni Has baru aja ON mode : lantak la ko labu. :D

Madi @ Aed said...

haha..mujur i x over sgt..;p

mrs.spicy said...

zur: ye zur=p

mrs.spicy said...

liza: dah ternampak dah..susah nak buat2

mrs.spicy said...

bai: lao kat badan bole wax=p

mrs.spicy said...

has: ok. tiru has la

mrs.spicy said...

dong: dah anak kita. takkan nak cerita anak orang kut=p

mrs.spicy said...

aku bukan mergas tua: biasa lah..semalam kan malam jumaat. tempias masih ade.eh

mrs.spicy said...

long: i over ke ? u kan jujur ngan i..hahaa

PuteriKureKure said...

biasala farah. ada org obses citer pasal foods. ada org obses pasal suami. ada orang obses dgn anak. apa pon, itu hak diorang kan?

kalau tak suka, tak yah baca. senang citer.
:)

AiniNoraini said...

hoit...kamu tu xleh kire..da kawen..org berbulu pon lantak dorang la sbb kamu dah sah n halal..ini yg kes xde ape2 ikatan yg masalahnye..haih..mintak jauhkan dari saya.amin.

mamalieyna said...

ai farah..dr td dok sebut bulu2..hehe..akak biasa2 aje, tak pernah rasa berbulu pun singgah sini/ :)

rynas said...

uhh..kdg2 rasa berbulu jugak.
sib baik tak tumbuh bulu hehhe..
cayang2 cintan cintun ni cakap jer ngan pasangan buat apa nak over2 ye tak..oppss terlebih sudah.

Nia said...

kalau kita2 yg dah kawin ni, kurang skit buat mcm tu kot..

Gee Carmen said...

hehehehee.... jangan marah yer.. huhuuu