Pages

Monday, 17 May 2010

=)

selamat hari isnin~

=)


dinner semalam.

oat+pisang+honey+kismis untuk saya

*campuran yang entah pape main letak jer asalkan ade rasa*

benjo untuk suami

weekend ni macam weekend yang fail untuk saya.

bangun pagi suami dah siap basuh baju bersoftlan segala. tinggal nak jemur jer. bangun tengahari suami dah siap vacuum satu rumah. masak lunch nya belum lagi.

dan semalam masak benjo jer untuk suami. tu pon dah nk dekat kul 10. naseb baek petang beliau keluar beli cendol ngan kuih. so takde lah kelaparan sangat. walaupon tahu dia makan burger double special pon kena sebiji setengah. benjo ni tak mengenyangkan pon bagi dia. tapi dia tak complain.

u memang calon bapa mithali la bie. i love you so seterong la. huhu

insyaAllah i jaga baby ni dengan baek supaya segala usaha dan penat lelah u berbaloi. huhu
kalau ade rezeki kita. kan? kan?kan?

sekarang masa untuk tido pagi. pehning sudah.

aizat dan aiman dalam entry ini dah selamat ade adik lelaki pukul 630 pagi tadi. lambat 3 hari dari tarikh asal. rasa macam nak pergi melawat. tapi sure tak sempat kalo weekdays.

14 comments:

Byzura Mj (By) said...

kalau ada strawberry mesti lagi best oat tu :P

~LIZA~ said...

dinner yg sgt sihat :D

Dong, Dia & Azra said...

tape farah...rehat je cukup2...jangan paksa buat keje kay...tunggu lepas 12 minggu...kalau nak tunggu sampai 9 bulan pun okay, macam mama Azra...haha!!!

alyyani said...

takpe2, rehat je ye. sickness da semakin hebat. saba ok..

mamalieyna said...

waah suami mithali betoi ni..bagus2x.. silalah bersyukur =P

rynas said...

uhhh hubby u sangat rajinlah Farah

ena said...

farah.. madu kan panas.. kan orang yg baru2 peknen takleh makan madu...

mrs.spicy said...

liza; hehe..sihat sebab malas

mrs.spicy said...

bai: stawberi xdak..aku letak jer ape nan ado

mrs.spicy said...

alya: dah terlebih rehat dah ni=p

mrs.spicy said...

dong: rasa macm nak cukup kan 9 bulan=p

mrs.spicy said...

ena: ayyark..kenapa tak pernah tahu??farah memang dr kecik kalo time xmakan tembikai suka makan madu.isk

mrs.spicy said...

rynas: dia memang rajin dr i. haha

mrs.spicy said...

kak ieyna: memang sangat mithali..tgh bersyukur la ni=p