Pages

Wednesday, 12 May 2010

BERITA BAIK!!

WANITA PUNGGUNG BESAR KURANG RISIKO SAKIT JANTUNG

cerita selanjutnya DISINI

tibe-tibe rasa segar lepas mandi pagi tengahari. jadi boleh start buat kerja rumah. haha. petang baru nak start.

gagal! gagal!

eh. lupa. sila click link di atas yer. kepada kaum-kaum wanita boleh la menyedapkan hati. kepada kaum-kaum lelaki mungkin sudah boleh berhenti komplen vontot isteri anda besar. lagipon anda menyumbang utama pembesaran vontot tersebut.

adakah anda vangga dengan vontot anda selepas membaca artikel ini?

15 comments:

Ezzah said...

ahahaha...siot je. apa pun si bangga u dgn bontot lebar i nih. T___T

errkk..dan juga redha. ahahaha

mek da ©™ said...

hihii..xpasti bontot i bsr ke takk..sape leh jwb..hahahhaha

Madi @ Aed said...

yezzaaaa!!!

mamalieyna said...

hahaha..macam2 la farah ni :p

kakakdegil said...

Yesh
Bangga sampai makin membesar bontot ni
*sambil usap usap bontot sendiri*

goblogbyfarah said...

luckily punggung i hawtttttt!!!!!hahaaa...

honeylanz said...

tumpang bangga gak ahh

Byzura Mj (By) said...

cait! hihihi..sila besar bontot! erk??

Mimy Hamid said...

vangga aku tersenyum kambing ni...hahhaa...bumper besar ni...wakakak

rynas said...

ohh gitu ekkk. tapi vontot akak kecik jor..

eira eixora said...

banyoooooooooooknye entri kt blog farah,. tak de nk abes kan esok smbg plak. Hahaha

iu rf said...

uhuhuhuh

zailamohamad said...

vontot mak pon besar & mak bangga sebab orang kata kalo vontot besar senang beranak;)
ahaks!!

alyyani said...

HAHAHA.. LAWAK TUL! YE KE NI?

ederq said...

haha ni la alasan i slalu bg hubby bila dia kata i have a big butt!