Pages

Monday, 17 May 2010

ani sup utara

giler vain. saya tahu.haha

suami saya buzy orang nya. sambil makan pon phone tak lepas. bukti-buktinya adalah

food belum sampai


food dah sampai

masih lagi

masih lagi??

sekeping jer gambar i sebab suami malu tapi i paksa jugak. haha

lai ci kang dia sedap!

kedai yang aku pergi ni kat bandar sri permaisuri kat cheras.

i makan sup jer sebab i dah berjaya telan sebiji burger malaysia sebelum tu. sebelum ni kami pergi kedai melayu kat tepi-tepi jalan. kedai sangat horror dan pekerjanya pon sangat tak menyelerakan. jadi i mintak burger jer yang jual depan kedai makan tu.

stended ah kedai melayu. nak berniaga ngan tak nak berniaga sama banyak. burger i dah sampai pon dia tak clear lagi meja kami. amik order memang belum lagi lah. tunggu dua tiga minit tak nampak macam ade orang nak amik order pon, jadi suami naik angin blah jer dari kedai tu. naseb abek i makan burger jer. senang nak tapau. bekeng lah tok laki aku.

lepas tu jumpa ani sup utara ni terus pergi makan situ jer. mentang-mentang kedai nama dia sup dia jual sup sajor. mintak telur dadar pon tak dak. sup dia boleh tahan lah. tapi aku suka sup UK kat bangi lagi. suka sup rasa masam-masam.

12 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

slurrppppp!! sedapnyer sup! :)

Byzura Mj (By) said...

tak pernah rasa sebab kawan aku ckp service lombab!

Dong, Dia & Azra said...

ani sup sedap...suka makan ngan nasi ada telor masin, sambal belacan...best!!!

PuteriKureKure said...

my faveret tu! rindunya nak makan sup ani utara tu. slalu makan kat plaza shah alam dulu2 kala. hehe~

Gee Carmen said...

kat permaisuri? dkt ngn opis saye. kat sini jugaklah saye layan sup ani utara.. sedap gak laaa... heheee

mamalieyna said...

ani sup utara ni ada di mana2 eh, kt perumahan akak sini pun ada..ada la skali 2 g sana, leh tahan..
*tapi kedai ni ada iklan kt tv kan...akak baru perasan sehari 2 ni.. ^_^

Madi @ Aed said...

x prnah try

eynda said...

Tak pernah makan kat Ani Sup Utara padahal dekat dah ni...lai chi kang tu memang nampak sedap!

rynas said...

pernah jg makan ani sup uatra ni tapi biasa2 jer..sup Uk kat bangi seksyen berapa tu yang? akak dok Bangi jg ni

Nia said...

Ani Sup Utara best wooo. Tapi sambal belacan dia yg lagi power tu, pedas betul!

Fathiyah said...

nasi ayam dia best

gee ryder said...

ani sup utara mmg sdp