Pages

Thursday, 13 May 2010

14 bulan



dah 14 bulan kahwin. setahun 2 bulan.

sejak bila pandai buat muka cute macam neh???

(perkembangan positive ni.boleh di asah lagi)

haha

walaupon u lupa nak wish
walaupon u pergi kerja tak kiss i hari ni
walaupon alasan u tak logik
tak sempat sebab lambat kata u. i bukan mintak romen. mintak kiss jer. 1 saat pon dah cukup.
naseb baek u mintak maaf secara berhemah

kalau tak habis lah u

dah la malam ni malam jumaat kan


kalau rajuk i panjang






tak boleh lah kita nak baca yasin sama-sama malam ni.

6 comments:

PuteriKureKure said...

hehehe.
malam jumaat.
jeng jeng jeng!

notty said...

cheit..ko saje buat aku jeles..xpe2..tahun depan konfem2 aku lalui semua ni..haha..
malam jumaat..malam jumaat..baca yassin banyak fadhilatnya..=P

Dong, Dia & Azra said...

eeelllllleeehhhh...pas baca yassin wat apa? baik ngaku. Hahaha!!!

Byzura Mj (By) said...

hehehe kalo aku sure aku dah moncong :D

~LIZA~ said...

hahahahahahahahaha! this is a good one la farah :D

norhaizan said...

hihi..ingatkan apa td..malam jumaat baca yassin rupanya..hik3...

hurm..bl la nk lalui sgt mcm tu..(tetibe jd gatal..hik3)