Pages

Monday, 5 April 2010

tak sabar

nak balik kl (rumah kat kajang selangor tapi mengaku balik kl kan. tapi kalau cakap 'balik selangor' macam pelik)

ok. nak senang. tak sabar nak balik rumah.

tak sabar nak tengok rumah jugak. sudah siap sepenuhnya siap bercat baru.

camane lah rupenye nanti. contractor buat kerja tuan rumah tak tengok sedikit pon. tengok lah jugak sikit. tengok mereka mengukur tanda-tanda dengan pensil.

mengerikan bukan? aku ngeri ni. duit dah bayar. kalo hasil kerja kurang seronot tak seronotla nanti.

Ah Meng call hari-hari cakap prgress report jer. makin lah hati aku meronta-ronta.

'aaa..nak tengok! nak tengok!'

kecoh jer maghfarah.

suami dah tunjuk sedikit ciri-ciri excited nak masuk rumah baru. sebelum ni macam takde perasaan. bila rumah dah siap excited juga rupanya. hehe

lagi excited jumpa jiran depan rumah kat dunia blog. suami dia juga nama faizal. hehe. dunia kecik.

tapi rumah dah siap pon pindah nye lambat lagi. sayang nak tinggal rumah heaven kat country height. hahaha. takde lah sebab dah janji dengan tuan rumah ni dan juga contractor. walaupon rumah kat country height ni heaven tapi rumah sendiri mestilah berganda-ganda heaven. namapon rumah sendiri. kan kan kan?


lepas dok rumah ni boleh la tanpa segan silu dan tanpa dipandang sinis boleh mengaku nak balik kl

gambar adalah hasil googlelan

lokasi sebenar adalah bandar kinrara. memang bandar kinrara. tapi alamat jer kl.

5 comments:

eim said...

yelah umah farah bedepan ngan umah gee kan..bestlah korang dekat2..

sabtu lepas im pergi air dah ada,tapi umah im air tersumbat tapi dah report..pastu diorang tengah pasang interkom kat umah..api plak minggu ni baru pasang meter

hai lambatnyee leh masuk nii...

PuteriKureKure said...

wahhh!!!
cepat2 balek, leh tunjuk kat kitorang plak.
:)

zailamohamad said...

farah cat rumah warna apa??
kak ila pom dok sero excited nak masuk rumah..husband kak ila lagilah, ikotkan hati semua nak tukar perabot baru..hahahahaa..lagi hover

honeylanz said...

yela..sebut balik Kl lg besh dr balik selangor ;)

ena said...

adik... bandar kinrara tu alamatnya puchong...
tapi kinrara mas bukit jalil kan??