Pages

Friday, 16 April 2010

sata dan otak-otak

mari kita buat semua orang mengidam

nasi lemak tetek untuk suami. RM 1 jer.

beli karipap saiz lagi besar dari karipap ikea dengan harga seringgit 3 ketul. murah dan sedap. sebab isi ikan. tak sempat amik gambar dah yillek ke dalam perut.

*mak tak sentuh pon nasi lemak. cekalkan hati*

sata. seringgit 3 ketol

otak-otak seringgat 3 jugak

sata yang sudah dibogelkan

isi otak-otak

ni jer dinner kami. hehe. tipu. sampai rumah saya telan roti. mana larat nak hidup ngan karipap, sata and otak-otak jer. suami saya takpe. dia dah makan nasi lemak.

pesanan tambahan: rumah saya ade keropok lekor kuale kemamang. sapa-sapa nak sila lah datang melawat~

ngehehehe

kata-kata jari,

Fabulous.Farah

13 comments:

PuteriKureKure said...

farah niiiii!!!!!!!!!

ergghhhhh....geram ok. teringin nak pi kuantan lagi. nak melantak sata banyak2.

mrs.spicy said...

hahahah..sata best kan=)

Dong, Dia & Azra said...

sata ngan otak2 kat sana memang lain ngan yang kat sini kan. Sini pakai paste je tapi kat sana hah isi ikan you...sedap.

mrs.spicy said...

kat sane ikan murah..huhuhu..kalo kat sini nak buat mcm tu..mahu seringgit seketoi

Ezzah said...

ahahahaha...mujur i x ngidam! sbb baru ni balik ktn dah makan puas2...sodapppppp!! :)

mrs.spicy said...

betul2..sodap~~~

~ As ~ said...

sangat rindu sata, balik tganu baru dpt makan...setahun sekali jerk...huhuhu

mrs.spicy said...

as, naseb orang diperantauan=p
hehe

Byzura Mj (By) said...

ko saja kan kan. nak marah ni..nak marah! :D

mrs.spicy said...

bai, hahahah..lalala~

Mrs Zamzuri said...

nak kena ker??? sini mana nak cari sata!!! arggghhh!!

alyyani said...

seriously rasa nak pegi holiday kat cherating sambil makan sata, otak2 dengan kopok lekor kat tepi pantai. hahah..

eynda said...

Sata sangat sedap! Bila la nak pi pantai timur lagi...