Pages

Wednesday, 14 April 2010

pesan suami


petang semalam


"nanti kat bilik makan ubat, pastu berehat.baring"

"baek!"

dia lupa sesuatu. die pesan baring je kan? memang i baring pon. sambil-sambil blog hopping. baring jugak kan?

dengan i u kene cakap dengan jelas dan terperinci . i ni sangat menurut perintah.=p

perjanjian yang telah ditandatangani selepas dapat baby:

1) blog boleh. kerja rumah kene siap.
2) malam kene tido awal. dah tak boleh nak blog hopping malam-malam.
3)bace paper hari-hari. dah takde alasan tak sempat baca paper.
4)malam broadband dia yang punya.

hehehe

i tak kisah. senang jer semua tuh.=p

kata-kata jari,

Fabulous.Farah

9 comments:

Byzura Mj (By) said...

hahaha sngat senang.. boleh je buatkan?

PuteriKureKure said...

dah ada agreement tuuuu....
:)

mamalieyna said...

hehe..pesan kena jelas ye..tu yg kena wat perjanjian hitam putih tu..ekeke..

p/s byk n3 terlepas sblm ni, farah asthma ye..huhu..hope kembali sihat walafiat pasni ye..
*happy 13 month anniversary..hehe..

alyyani said...

agreement tu mmg la sama. bloghopping bukan malam je tak boleh, kat rumah rasa tak sempat je. baca paper? jauh sekali. huhuh..

mrs.spicy said...

pkk:hahaha...perlu..nanti asyik berblog jer=p

mrs.spicy said...

bai: senang pon tak tahu lah boleh buat ke tak..hehe

mrs.spicy said...

alyyani:huhu..nak uruskan 2 baby memang susahkan..xpe berblog kat ofis..heheh

mrs.spicy said...

kak ieyna: tq=)

honeylanz said...

hehehe... me too.. dulu ms nk lappy baru... "sy janji..anak x huru hara..rmh kemas :)"