Pages

Tuesday, 20 April 2010

perlukah word verification?


ahdik, penat ahkak type komen panjang2 tau...sekali tak leh publish..camno?

9 comments:

~ As ~ said...

klau kena mcm ni kadang2 saya copy dl komen saya..manatau tak lekat saya buat sekali lg dan paste...ahahaha..tp klau komen saya biasa2 je, tak lekat pun mak tak cuba lg...

Ezzah said...

errmm..penat gak kalo jd mcm nih. taip komen kemain la panjang ...sekali nk publish x boleh. pastu terus x jd komen sbb malas nk taip semula..

huhuhuhuh..

:P

mrs.spicy said...

ezzah: kalo rajen buat lagi..tapi biasa malas

mrs.spicy said...

as: huhuhu..susah betul kan

mamalieyna said...

tak perlu!! tak best aa, leceh sket kan!

Byzura Mj (By) said...

aku punya blog ada tak? tak ada kan? aku pun tak suka..tp aku dah setting tak de verification..hihihi..

nak buat auto komen lain pulak nanti jadinya..so aku kena tapis dulu.

mrs.spicy said...

bai; hahhaha..setuju..komen memang kene tapis..bodek2 jer kita lepas..hahahah

mrs.spicy said...

kak ieyna: memang leceh!

ederq said...

saya pun tak sukaaaaaa! so leceh