Pages

Wednesday, 14 April 2010

pemandangan baru.i loike~

kali ni dok awana kat tingkat 6. first time naik tinggi begini. huhu..biasa tingkat 3 jer. pastu naik 4, sekarang naik lagi 6. dah la kali ni dok kat north wing. first time dok di wing ni. boleh la menikmati pemandangan yang berbeza kan.

dok sini dah tak nampak pool. nampak tasik=p

alam semula jadi la sangat

walaupon tempat berbeza, semut tetap banyak.haha. dok kat tengah jer takde semut rasanya. south pon ade semut. aku rasa awana kena buat sesuatu nak kekalkan status berbintang-bintang dia ni. bilik pon dah tak menarik. sebab hotel lama kut. kenalah upgrade kan. baru lah boleh kekal berbintang-bintang. dah la service makin sucks. naseb baek ade katil besar. ade orang awana yang baca blog aku? sila la buat sesuatu. sah-sah la takde kan.hehe

dan ade cermin besar. mak suka~

*tips nak keluar bilik dengan aman: amik gambar dulu*

semalam lakan kat Zara (lagi!)

minum adalah sama hari-hari

sup pon sama. lauk jer lain.

rajen ahkak ni membaca


kita minum dulu! =)

hehehe..kali ni i berazam nak makan cara berhemah..dah tak nak makan benda lemak-lemak walaupon nasi dagang memanggil mendayu-dayu. oh dugaan!

kata-kata jari,

Fabulous.Farah

10 comments:

PuteriKureKure said...

awana tak best eh?

nasi dagang sedap oo...ngan daging bakar, ayam percik...sedappppp~

hahaha...kasi bakar sama itu olang.

mrs.spicy said...

ahahah..jangan menggoda

=p

awana best jer..tapi rasanya die kene renovate upgrade hotel kalau nak kekal staus 5 star..

CuppyCakeMommy said...

jalan2 coti2 ka ni?
bestnya..beb i nk tanya herbalife boleh di consume by breastfeeding mommy tak?

mamalieyna said...

waah memandang tasik ye..best eh view camtu! semut eh! huhu...kasi bakar je itu semut2..heheh..kang terbakar awana tu..

mrs.spicy said...

boleh..takde masalah..sebab die food..baby pon bila dia dah boleh makanan biasa kita boleh campo herbalife sikit dalam food dia..orang pregnant pon elok amik herbalife

mrs.spicy said...

kak ieyna: huhu..susah nak lari kalau awana terbakar..floor 6 ni=p

Byzura Mj (By) said...

nasi dagang + ulam cili padi..perghh...cili!! oh no more! ;(

goblogbyfarah said...

bestnya asik berjalan!

mrs.spicy said...

farah: kalo tempat same jer bosan jugak..huhu

mrs.spicy said...

bai:nanti bila sihat ko makan la balik=)