mari pening bersama saya~

mari-mari. tolong ahkak decide lampu bilik tidur. weekend ni insyaAllah misi melengkapkan rumah akan berjalan. kalo sempat mahu pergi usha lampu. bilik tidur je takde lampu ni. cepat-cepat ('lorat' macam nak nak pindah esok jer!). beranda pon dah ade lampu.

ok mula-mula,

down light sudah di reject yer.

lampu tempek ke ceiling begini murah tapinya kene selalu cuci itu dalam. ini ahkak sangat malas. tapi memandangkan murah, boleh masuk list.

eh. ini salah lampu. lampu begini tak boleh masuk rumah ahkak. ahkak lemah semangat.

hari tu dah nak terbeli lampu begini. dah suruh pekerja amik. tapi bila ahkak pikir. alamak cantik sangat la nak letak dalam bilik tidur. tapi suka. camano? boleh ka?

begini lah posisi dalam bilik tidur nanti kut.

dua bijik. kiri dan kanan, so kalau beli yang macam ahkak nak mula-mula tu, satu dah 3 mentol, kalau 2 jadi 6 ko! bilik nye kehcik la sajor. mungkin kene cari design macam tu, tapi ade 1 mentol jer jer. kedai ahkak pergi tu ade. tapi tak cantik.

hurm. tapi yang gantung pon ok jugak kan. cari yang cute simple-simple. yang gambar ke 5 tuh klasik sangat.

yang ni pulak merapu sangat

untuk bilik lain (maknanya bukan master bedroom lah yer) ahkak dah macam tersuka design simple begini.

tapi bukan merah la

yang putih begini

(korang tengok lampu yer..jangan tengok itu budak)

rasanya kat IKEA tak sampai RM 30 kut harga nya. dah lupa. kalau 2 bijik kiri kanan bahjet satu bilik rm60. ok dok tuan pengerusi? kalau ade yang murah kita rembat yang murah lagi.hehe

ape?

tak suka?

ahh..ahkak nak yang itu jugak. master bedroom tak decide lagi.

awat la susah-susah laki ku..kalau lampu ni je kan senang.

cerah. murah. dan tak banyak design nak pilih.

bukan tak banyak. tak de design pon! hahaha. tapi ahkak suka. cerah pandangan~

so, puan-puan dan tuan-tuan juri. lampu mana pilihan anda? mari kita decide beramai-ramai~

*gambar hasil googlelan
*lampu last tu memang dah reject jugak. =(

kata-kata jari,

fabulous.Farah

You Might Also Like

18 comments