Pages

Thursday, 15 April 2010

mari mengemas dapo

terabai sudah dapo saya. sebab nya malas nak tempek resepi di situ. lagi pon asyik masak benda sama jer. hehe

tetapi memandangkan hari ni saya sangat free. bosan duduk di lobby awana ni tunggu suami balik kerja mahu cekedout 'balik selangor' saya update beberapa resepi yang berkurun sudah dimasak tapi malas nak upload resepi. sebelum saya lupa baik upload.

*eh. tipu lah saya bosan. ade baby mane boleh bosan*

untuk sabrina, ikan sweet sour. resepi kat sini

daging masak black paper kering version. resepi kat sini

kambing masak black paper and mushroom berkuah version. resepi kat sini

kata-kata jari,

Fabulous.Farah

14 comments:

Ezzah said...

nyum nyum nyummmmm!!!
sodapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :)

sabrina.h said...

thanks very much farah...akan sungguh2 aku msk sweet sour mnggu nie ;)

Gee Carmen said...

i pon baru je lps masak ikan sweet sour sabtu lepas... syiokkk ooooooo :P

iu rf said...

beshnyeeeeeeee

mamalieyna said...

menarik sungguh masakan2 tersbut! nakkk....! ^_^

PuteriKureKure said...

my oh my...
sangat menggegar nafsukuuuuu....

wiken ni nak try la.
tq yang.

mrs.spicy said...

sabrina:nanti try la=)

mrs.spicy said...

ezzah: faktor gambar semata-mata=p

mrs.spicy said...

iurf: jangan terpengaruh dgn gambar=p

mrs.spicy said...

gee: syiokk kan.=)

mrs.spicy said...

pkk:try la..resepi sempoi je tu

mrs.spicy said...

kak ieyna: masak sendiri~ =p

Byzura Mj (By) said...

gulp!!

mrs.spicy said...

bai: ko boleh makan.xpedas semua tu=p