Pages

Thursday, 29 April 2010

main masak-masak: pizza melayu

*gambr-gambar ni aku upload dari pagi sampai ke tengahari ok. sesungguh nya internet ni buat aku hemo betul*


ni doh sebelum kembang.

bila dah sejam kembang berganda-ganda u. excited i. pastu bila pegang dia rasa panas-panas. lembut-lembut. pastu uli jadi kecik balik. hehe

sayur-sayuran adalah penting

sos nya adalah sardin cap ayam tumis, tambah bawang putih tomato puree, cili padi dan asam limau

letak sardin dulu. ouh.bukan sardin sebenarnya. mackerel.

tabuskan sayur mayur

bawang besar

cheese


tarraaa~






dah siap bakar

makan ngan mushroom soup *ehem* campbell's sudey~

ngan meat ball buat bentuk jejari cicah bbq sauce yang juga ready made.

i nak belajar buat mushroom soup sendiri pulak. tak sedap ah mushroom soup tin.

kata-kata jari,

Fabulous.Farah

6 comments:

eim said...

sedapnyee nampak..
buat telior je time2 lunch nii..

nieda said...

rajin masak, nampak sedapp sangat..nak sikit?

PuteriKureKure said...

mati2 ingatkan gambar kat entri sebelum ni piza beli ok.
hahaha.

braaaavooo!!!
pandai buat piza eh.
tapi ai tak suka sardin. ai nak chicken+meat boleh?

~LIZA~ said...

bestnya!!

alyyani said...

saya ska pizza! sgt suka! tp nak buat tak reti :( senang cite tak rajin. alaaa jeles nye kat farah ni

Keyyah said...

wah sgt menarik..bestnya pandai wt pizza...