Pages

Sunday, 18 April 2010

lagi cerita jumaat

lambat betul nak update pasal ni. sebab nya gambar yang banyak. tapi pose lebih kurang. haha. al-maklumlah dua-dua pon giler bergambar kan.

hari jumaat tu semasa sedang merancang ape aktiviti hari tu sambil update blog dan bukak facebook tanpa dirancang ajak along keluar pergi Alamanda. sambil-sambil test kereta baghu~

kalau keluar dengan along, benda first yang kitaorang buat sebelum memulakan aktiviti adalah makan. sebabnya bila kenyang boleh mengurangkan nafsu mata. dan bila jalan-jalan shopping makanan yang kami makan tu dah bertukar menjadi energy.

tayang jehrahwat

ini bukan candid

model pencuci muka. gahaha!

kesalahan memilih air 1

kesalahan memilih air 2

*pahit lah tea dia*

makanan sedap 1: tomyam dia kaw king kaw

makanan sedap 2: spaghetti kicap=p

ngetes makanan orang adalah perlu

licin: tong sampahnya adalah aku -_-"

okeh bila kenyang baru lah boleh jalan-jalan membakar lemak.

activiti biasa dalam fitting room

hasil keluar? yeay! benda yang dicari-cari jumpa jua akhirnya. terimas kepada along yang jumpa. sangat suka~

lepas menghabis kan duit menurutkan nafsu baru lah boleh pergi beli barang dapor.hehe

kata-kata jari,

Fabulous.Farah

5 comments:

Byzura Mj (By) said...

makin lawa aku tengok ko ni :D

maya amir said...

hahah..ayat takleh tahan, lepas abiskan duit, turunkan napsu ye..kekekek

PuteriKureKure said...

tomyam dilihat sangat marvellous!
:)

KV said...

syok weh shopping ngan adik beradik. Dah lama tak buat. Huhu

~ As ~ said...

aku setuju dengan 'ngetes makanan org tu' hahahaha...selalu buat!