Pages

Wednesday, 14 April 2010

husband

tak balik kerja lagi

tak angkat phone

tak msg dari pagi

tak bertanya khabar

risau =(

mungkin buzy nak habiskan kerja esok dah nak balik kl

takkan buzy sampai tak sempat nak type satu msg pon kalaupon tak sempat nak call

di mana kamu??

lapar T_T

kata-kata hati,

Fabulous.Farah

5 comments:

PuteriKureKure said...

farah dah sms dia ke?

dong said...

alalalala...kesian....rindu eyh....

mrs.spicy said...

dong, xrindu pon risau=(

mrs.spicy said...

huhu..dah td..die tak sedar..hampes!

zailamohamad said...

laki akak pon sama, kalau dah keje macam tulah..dulu masa akak xde anak macam nilah, selalu bergaduh sebab husband xtanya khabar
dah ada anak ni kurang sket r perasaan nak marah tu;D