Pages

Monday, 19 April 2010

hari isnin mengujakan kerana?

nak cek earnings kat nuffnang..

tapi kalo tak meningkat satu sen pon?

hilang perasaan teruja. ceh. takkan satu sen pon tak naek kut~

aku pernah baca kat blog sape-sape ntah masa berblog hopping. dia cakap earning dia bertambah 2,3 kali seminggu. wow. rajin betul nuffnang die bergerak.

nuffnang aku setiap hari isnin biasanya. tapi hari ni first time dia kekal tidak mahu berganjak walaupon satu sen. lazy ass macam tuan die!

tapi tuan blog tak malas hari ni. hari ni mood sangat baik. nak pergi buat kerja rumah. babai blog. tengahari saja menjenguk lagi.


bye!

eh.dah naik earning! hahaha..die baru update kut..haha. ok. semakin semangat nak bekerja. =p

9 comments:

alyyani said...

baru nak baca entry hari ahad, da kua entry hari isnin. hihihi.. btw, i baru dapat notification dr nuffnang. my 1st payment. tekejut badak. hehehe..

KV said...

wah!!! Syok!

Ezzah said...

eheheheh..tuan blog malas ke? ai rasa tuan blog rajin je...rajin update blog, rajin masak, errrkk..dan rajin makan. hohohoh... :D

mrs.spicy said...

alyyani: wah..dah cash out ke? sayang la..nak tunggu banyak2=p

kv: syiok~

mrs.spicy said...

tuan blog malas kemas rumah=p

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

apapun, akak suka lah ngan photo tu cantik gitu

mrs.spicy said...

hehe..i wish itu i~ gahahaha

mamalieyna said...

akak lum cek lak pagi ni..biasanya anjak pun sen2 jer, kengkadang takde..hukhuk..sbb mls nak meng'klik'..ini la pulangannya..hukhuk..

mrs.spicy said...

kak ieyna: huhuhu..saya rajen cek=p