Pages

Tuesday, 6 April 2010

bukak puasa

haih..banyak lagi nak kena ganti puasa ni..tinggal puasa best bab nak mengganti lemoh. period 2 kali masa puasa hari tuh jenuh la nak mengganti. 10 hari lagi!

makan kat zara. ni la orang panggil alga. makan di kedai hijau. pinggan hijau. tudung hijau. pakai baju hijau. naseb baek bra tak hijau. mana kau tahu tak hijau?


ahkak, ape kata ahkak masuk jer dalam paper tuh?

naseb baek ahbang ni tak sebati dalam dinding hijau

aku nak makan sup sayur sebab hari tu aku makan sup sayur dia ada fish ball sedap, kali ni ayam jer berlambak. fish ball sedap tak dak. kecewa.

mintak daging halia. dapat daging confuse rasa. tapi sedap

nasi saya

kagum tak ahkak boleh transfer gambar? bukan blue-tooth tau. teknologi lagi bawah. infrared. lenguh tangan ahkak ni pegang henset nak transfer gambar. demi blog ahkak sanggup kau.

blog kosong tak dak gambar hambar jer ahkak rasa. dah la background putih suci berseri. bosan. ade gambar berseri sikit. kan kan kan?

kata-kata jari,

Fabulous.Farah

14 comments:

mamalieyna said...

wahh kagum2x..infrared..ahkak ni tak pernah buat..huhu..

woo farah ngah ganti posa ke, teringat ahkak yg belum berganti habis lg ni..huhu..

wahhh sekali lg..ij0 sume..hikhik..

Byzura Mj (By) said...

betol2...berselera nak makan :D

d.a.m.i.q.u.l.a said...

wakaka sume hijau.ish xtakut ke org tertukar ngan waiter kedai yang pakai unipom hijaun?hehe

~yaya~ said...

bagusnya u dh ganti posa..i blom lg..iskk..mentang2 skang lmbt lg nk posa..wat tatau jek..nnt dh dekat br kabuit nk ganti..heh..

honeylanz said...

nasik putih pun dah ada ilusi hijau gak ;)

goblogbyfarah said...

10 hari lagi???pengsannn!

PuteriKureKure said...

wah....sedap tu sup sayur...

Mimy Hamid said...

nasib pose aku tinggal 2 hari je...jeles dakk??

mrs.spicy said...

bai: hehe..sila2 makan

mrs.spicy said...

kak ieyna: sebab banyak. kene ganti banyak kene start awal. huk huk

mrs.spicy said...

yaya: tu lahh.sebab tu kene start awal=p

mrs.spicy said...

dami: naseb baek takde orang order ngan kiteorang=p

mrs.spicy said...

pkk: i suka sup sayur=p

mimy: jeles!

mrs.spicy said...

has: semangat hijau=p