Pages

Monday, 26 April 2010

anis puteri pantai dalam

holla~ lama tak tempak gambar diri sendiri kan.

weekend hari tuh kami makan kat anis puteri lagi. menu semang sebijik sama. jenis ikan jer lain. tak bervariasi sungguh tuan blog ni.

ikan percik *kuah pelik tak sesedap hari tu*. gulai kawah.budu

tak nak makan budu kedai ni. gatal bebeno. so amik tempoyak plus sambal.

ulam sepinggan tu macam biasa. husband amik 2,3 urat jer. selebihnya aku yang habiskan. awal-awal masa sebelum akan dah bagi nasik aku kat suami half. sebab kalau amik lambat-lambat bila dah rasa tempoyak nanti dia tak makan. lepas makan tak cukup. nak nasi lagi. haih!

komen saya adalah ikan percik tu sungguh tak rasa percik. tak macam first time try hari tuh. tu lah amik lagi pekerja indon banyak-banyak. eh. tiba-tiba.

kata-kata jari,

Fabulous.Farah

9 comments:

Byzura Mj (By) said...

ni gulai kawah yang pemes tu ke? apsalla ayam percik macam tu...haih. frust aku tengok

cheqna said...

beshnya makan nasi panas2 ngan budu + ikan singgang..sedap...
lapo la plak..wah tetiba..hahahaha
nway salam ziarah =)

mamalieyna said...

tukang masak dh bertukar orang la tu..huhu..tak best eh! akak nmpk cam best je..hikhik..

honeylanz said...

farah, dah khatam ke house rules tu? hehehhe

nieda said...

x best kalau p restoren rasa masakan x sama mcm yg kita pergi selalu..husband nieda selalu ckp x ikut ISO..huhu

maya amir said...

perghh giler kentang.. budu..tempoyak..kalau i masuk makan situ, bleh meroyan..sume nak..hehehe

gee ryder said...

sdpnye mkn..
dah khatam ke house rules tu? hehe..
akak next month rasanye pindah..farah?

rynas said...

aduh semuanya sedap2 belaka

eim said...

farah, dah hafal ke house rules tu??akak ambik simpan je ekeke