Pages

Saturday, 6 March 2010

ubat batuk pil

wujud rupenye!! kalau mak tahu dah lama mak g klinik amik ubat ni.

semalam husband g mintak kat klinik sebab wife die berdegil jugak tak nak g klinik.

aku dengan berlagak nye cakap kat die, kalau ubat batuk tu wujud dalam bentuk pil jer aku makan.

sekali dia betul-betul bawak balik ubat dalam pil~

terpaksa la mak makan. tiada alasan lagi.

lepas ni kalau batuk memang makan ubat ni je lah~

2 comments:

eynda said...

Hubby pernah dapat ubat batuk pil...eynda pun baru tahu :-)

mrs.spicy said...

tapi mcm tak bekesan sangat la