Pages

Saturday, 6 March 2010

tengahari sabtu

masih lagi gagal nak mencuba resepi-resepi baru. rasa malas la pulak. lagipon husband yang baru balik dari service kereta cakap die sangat lapar. harus lah masak benda yang ada depan mata jer. tak sempat nak pilih-pilih resepi.

makanan tengahari

daging goreng kicap berempah

resepi disini

sayur campur lemak yang tak berapa nak lemak

depan tv dah jadi tempat makan dah sekarang. sebab suami saya terlalu malas nak mengangkat perut nak makan di meja makan. semua harus dihidang di tempat dia duduk. tapi makan bersila cepat kenyang kan?

4 comments:

kisahremaja said...

Lauk tue memang nampak simple.....tapi bile makan depan tv memang mengasikkan....

mrs.spicy said...

huhuhu..memang~

eynda said...

Paling suka daging goreng kicap berempah tuuuuu :-)

mrs.spicy said...

kak eynda: kan..senang dan sedap.hehe