Pages

Tuesday, 9 March 2010

tag

tag dari kak eynda. baru kenal blog kak eynda ni dari blog mimy. masa mimy join contest itu hari. comei lotey kak eynda ni dan dia ade anak sepasang yang juga comei.

*wah. bodek ke maghfarah??? eh. tak. sila la pergi kat blog beliau. memang comei~*

ok.ok. dah meh kita buat tag ni.

1)You have to print screen wallpaper that you are using right now

2)Tell us why you like the wallpaper

halamak. bukan nye suke bebeno wallpaper ni. name pon menumpang laptop kan. laptop hubby. mesti lah selera dia. walaubagaimanapon kereta ni memang cantik. tapi aku tak dok duit la nak membelinya sebagai hadiah anniversary.

yang conteng-conteng tu aku conteng lepas print screen. kalau tak puas hati nak tengok image dengan lagi besor silalah klik yer. ala.macam biasa. takkan la korang xreti. ye dok?

3)Tag 10 people..

sape-sape yang dalam link kat sebelah kiri ni. haaaa..sape terasa buat!

4 comments:

kerel said...

wah rahsia negara ~ ahahaha ~
mcm menarek ~!!

mamalieyna said...

hehe..dh terkena tag ni..tp lom jwb..nnti jwb sekali lah haa..! aci kan..^_^

mrs.spicy said...

kerel: hehehe.hint: bukan biru. =p

mamalieyna: aci2..buat la..hehehe

eynda said...

Thanks sebab jawab..alaa akak dah tua mana comeynyer hihi...banyak file ek...akak kalau banyak file ada le nanti yg nak kena leter...hubby akak le peleternyer :-p