Pages

Friday, 26 March 2010

suami

tempat: dalam bilik, awana kijal
masa: 3.50 pagi

aku baring sebelah suami sambil berblog hopping

suami gerak-gerak,

'yang semayang doh ke?'

(dalam hati..hurm..mengigau la ni..layan kan ajor)

'semayang gapo bie?'

'subuh'

'subuh apo mase ni'

senyap..

haha..dia memang suka bercakap masa tido..pastu kalau kita layan dia akan balas.=)

6 comments:

mamalieyna said...

hahaha...lawak aa..camno leh bercakap time tido, leh lak bersoal jawab tu..haish..seb baik tak mimpi bercakap yg bukan2..ekeke..

Ezzah said...

ahahahahahha...same la dgn hubby i!! huhuhuhuhu..

ehh..apa kata pasni kita tanya dia ada makwe lain tak. ahahahaha.. :P

ederq said...

bagos mengigau pasal solat. heheh

notty said...

nasib baik dia tak kuar ayat gini "seronok i kuar lunch date ngn you siang tadi kan yang?"..

ko jwb " bila i lunch ngn you?"

suami ko jwb "eh SITI ni..buat2 lupa plak"..

hahaha..baru hiru biru jwbnye.mau laptop ko pgg masa tu melayang kat kepala hubby ko..well..joke2 k..no heart2 feeling ni..hihi..

doakan..xde suma2 tu berlaku..happy and bahagia ever after..AMIN..

Madi @ Aed said...

ngigau yg bgs..haa

eynda said...

Ahahaha...lawak...lawak...best layan kalau cam tu... :-D