shake-shake-shake

sudah lunch ke semua? ke puasa?

hari ni watak utama kita adalah honeydew.

ini adalah honeydew

sape tak kenalkan?
haha

seperti biasa bahan-bahan penting nak buat honeydew shake ini adalah,

2 scoops f1 vanilla
1 scoop f3
air masak
hirisan honeydew
beberapa ketul ais

tayah pikir panjang, campakkan semua dalam blender.

siap~

tapi hari ni sebab buat ni masa breakfast, mak akan tambah susu. tambah 2 scoops susu. lemak bercream dek non.

ini pulak tengahari tadi

nampak pink-pink gitu kan. bukan tambah strawberi deknon. tambah tembikai.hahaha. resepi yang sama. tapi tambah tembikai. tengahari mak tak minum susu. so ni yang tidak bersusu.

sekarang ni kalau shake rase nak ngan buah jer. tak nak dah soya. kalau mood nak shake ngan buah ni datang kene rajin la sikit. sebab kene blend. kalo ngan soya sonang. letak jer dalam shaker.

You Might Also Like

8 comments