Pages

Friday, 5 March 2010

sangat stress

my other half sangat stress sekarang ni

sangat rasa bersalah tak boleh hilang kan stress dia. xboleh bantu dia hilangkan stress dia.

dah urut. sekarang ni hampir setiap malam pon urut. tapi macam tak membantu jer
saya sangat sopan semenjak dua menjak ni.tak nak buat perangai sebab saya tahu dia stress
sex pon tak membantu hilangkan stress dia

camane saya nk hilangkan stress dia ni?

camane i nak hilangkan stress u ni? ape i boleh tolong?

stress i tengok u stress tau =(

3 comments:

Mimy Hamid said...

laki ko stress ko pun nak stress gak ke??

mamalieyna said...

wuu kita pun leh strees if tak dpt bantu org yg strees..camn0?!

Mimi said...

stress kerja? maybe he needs another vacation ;)