Pages

Tuesday, 2 March 2010

masalah kesihatan

batuk tak hilang lagi

sakit belakang menjadi-jadi

lepas urut suami semalam semakin teruk

batuk-batuk lagilah menambah sakit

rasa tak slesa macam nak tido sepanjang hari

kata suami akibat 'bbalik hari' dalam bahasa german nya

macam dalam lagu

" nenek-nenek si bongkok tua..

siang mengantuk malam berjaga..."

malam ni berazam nak tido pukul 10

tapi ghost whisperer habis kul 1030. takpe lah. lambatkan setengah jam jer lagi. hehehe

jangan rindu ai. ai tak boleh menjengah ke mana-mana blog malam ni. ni ai bagi buah tangan


rindu ai lagi tak?

adeh

-_-"


selamat malam.

6 comments:

mamalieyna said...

cian...rehat secukupnya k! ^_^

Byzura Mj (By) said...

tak rindu la...hahahah!

mrs.spicy said...

mamalieyna: hehe..terlebihh rehat dah ni =p

bai: hahaha..u sorang jer xrindu i~

maya amir said...

ye..saya jugak batuk dah 3 minggu.. saya jugak sakit belakang.. adoii yaii! take care ye awak:)

mrs.spicy said...

maya amir: huhuhu..tak tahan betul kan? nak makan ubat malas =p

queenlyana said...

I ada beli tudung tu. Tapi i rasa tak sesuai lak dengan muka I. Now duk ada dalam loker ja tak pakai-pakai. Hehe