Pages

Monday, 22 March 2010

lama tak emosi

musim-musim nak period ni emosi cepat tersentap.

aku sentap

dengan sorang rakan

aku tahu sesuatu tak kene

boleh rasa boleh hidu

dah lama aku perasan. tak sure aku ade salah ke sampai die berubah

sebab kadang-kadang aku ni kurang peka

tapi seingat aku aku tak buat pape

ah! mungkin kau ingat ko dah hebat. aku ni siapa lah sangat

aku ok jer. ade kau. takde kau. hidup aku macam ni jugak

4 comments:

PuteriKureKure said...

babe, nak kongsi cerita.

kite ada sorang kawan. pastu skang ni macam marah2 sebab kite tak contact dia slalu2. haihhh..bila kite contact asik sebok la, tgh drive la. bila kite senyap, dia mrah kite balek. bukannya nak contact kite semula ke hape. ni dia pegi sentap sorang2.

last2 kite cakap kat laki kite, lantaklah minah tu! pi la sentap sorang2. tak de sape nak layan.

abis cerita....
;)

mrs.spicy said...

huhuhu..i ni pon sebenarnya kes sentap sorang-sorang la ni..sebab ade rasa jer..tapi tak sure pon..

hehehe..tapi tu lah..kalau lah betul..malas nak layang. biaq pi lah..

eynda said...

Farah...kekadang instinct kita betul...akak banyak kali dah kena...last2 biaq jek...dia ada atau takde, kita tak rugi...dia la rugi sebab takmo kawan dgn kita...kannn :-D

mrs.spicy said...

eynda: huhuhu..tu lah..tapi instinct kali ni agak kuat la..hur..tapi entah lah..huhu