Pages

Saturday, 20 March 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

berita baek! berita baek!

seperti yang kita semua sedia maklum naffnang suka buat event-event yang menarik kan..

kali ni Gatsby ok! mesti adik-adik lelaki saya excited ni. ni jenama ferevet diorang ni.

gatsby dan naffnang akan menganjurkan Gatsby Deodorant Street Fair tak lama lagi.

bila? bila? bila?

Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

(wah..copy paste gitu)

banyak ok aktiviti dieorang buat hari tu. antaranya lucky draw. dapat gadget yang super cool bernilai sehingga RM 15 000!

pastu ade game-game menarik. contohnya main wrestling sumo pakai air bag suit? giler kan? hahaha..mesti seronok.

ah! malas lah nak cerita panjang. korang kene baca sendiri kat SINI

jangan tunggu lagi. klik sekarang dan anda akan tahu kemeriahannya!

cepat!!!

0 comments: