Pages

Friday, 26 March 2010

detox

hari ni aku men-detox husband. senang jer program nye..nanti lain kali aku cakap. sangat senang nak buat.

sesuai di jadikan aktiviti hari minggu setelah penat hari-hari bekerja. kadang-kadang badan kita terlalu penat. hari-hari guna. manjakan badan sekali sekala.



orang lain dok sibuk upload gambar anak aku sibuk upload gambar suami. haha

na buat camno. dia je lah 'baby' yang ado. layan~

6 comments:

PuteriKureKure said...

farah, ala...kite dulu sebelum dapat anak, alang tu la anak kite. dok tempek2 gambar dia je dalam blog. hehehe.

tapi skang, masih tempek jugak. cuma permintaan tu dah lebih ke khalish plak.

yang, cepat2 wat entri detox ek. nak cuba neh.

honeylanz said...

mr.hubby has shy-shy cat..dah pesan awal² "x nak pic sy masuk blog awak..malu" :p

sabrina.h said...

hahaha x per sblm ada baby nie baik upload gmbr hsbnd byk2 dl..nnti da ada baby ssh dah nk tgk gmbr hsbnd memasing dlm blog...

mrs.spicy said...

pkk: hehe..tu lah..bila dah ade baby lain kita sesarkan baby ini=p

nanti malam ni farah buat entry.hehe

has: dia tak kesah..tapi kalau dia xbagi mesti farah lagi rasa nak upload banyak2..hehe

Ezzah said...

aloooo...xper la..sblm baby interframe dlm blog nih, kasi can la kat u ngan hubby dulu....nanti2 baru turn baby. :)

tunbegia said...

saperlar tak sayang hubby kanns,

salamm,