Pages

Wednesday, 10 February 2010

tag

amik kat blog mimy yang tengah buzy nak bertunang beberapa hari saja lagi.

1. First time jumpa with your hubby bila and kat mana?

first time jumpa tak ingat tarikh la. malam. masa kedua-dua nya masih bergelar student. keluar ramai-ramai. eh satu kereta jer, dehe and pokwe amik aku kat v2, dan amik dia kat sport complex. keluar pergi makan kat rusna. dia pakai baju putih. hak hak. aku memang suka tengok dia pakai baju putih.

2. Love at first sight?

tak. cinta cyber. haha. tak jugak sebenarnya. kenal melalui cyber. kat mirc server utp je lah tapi. kat chanel #kelate . mungkin cinta kawan baek. berkawan lepas tu jatuh chenta. eceh.

3. Who is he when the first time u met him?

dia adalah senior yang suka chatting. haha. sumber mendapat lagu-lagu terbaru. nak lagu baru mintak jer ngan dia. dan jangan dibiarkan berganding dengan kawannya pok we, kalau tak akan bertukar menjadi super pervert.


4. How long it takes for him to ask u out for a date


date yang betul-betul date adalah sangat lamaaaaaaaaa lepas kenal, tapi first time keluar berdua masa breakfast dia nak bagi ubat seseme. holo sweetnye

5. First place dating di?

ALI. cafe v4. aku dah la demam seseme, tapi dia ajak makan kat cafe v4 jugak. bukan nye nak datang kat block aku kat v2. naseb baek v2 ngan v4 dekat. hurm. terus tak sweet

6. How he proposed?

tak proposed kut. kiteorang sebelum kapel secara rasmi dah gatal cakap nak kawen.

7. Special date with your hubby?

setiap 13 haribulan

8. Changes that he asked you to do?

menjadi muslimah sejati.haha. dulu aku cakap ngan rumet tak nak cari suami ala-ala ustaz. rimas. dulu masa zaman muda-muda mak tak tahu la pulak dia ni ala-ala ustaz. kata pervert. sekali bila dah kapel, amik kau. tapi sekarang mak bersyukur. ade orang boleh guide mak ilmu-ilmu akhirat ni.

9. What is about him that you love so much?

banyak. tapi start suka dia sebab dia sangat boleh diharap. sangat protective. sangat kebapak-an, sangat caring, sangat membantu, sangat pervert. eh bukan. kalau i nak ape-ape dia tak kan kecewakan i. tu masa nak mengorat!

10. What is about him that u wish he would change?

berhenti merokok pleaseee

11. You will lose your mind n crack your head when he?

marah

12. You will smile tru your eyes for the whole day when he?

kejut i tido dengan mood yang baik. dengan..*ehem* biar i je tahu


13. Complete below sentences ....My love towards my hubby is as big as...

his perut

tag sesiapa saja yang berpasangan.

3 comments:

Mimy Hamid said...

kejut manja...auwwwwwwwww..opss 18sx

limauais said...

waa..sudah terjawab smuanye..
boley carik gewe dale mirc ah gitu gak..huhu
tp cenel #kelate xdok ore doh T_T

mrs.spicy said...

mimy: yeah..manja2 baru la ade mood kan.haha

limau ais: yeke..pah mane abih ore?xsamung generasi ke?