Pages

Friday, 19 February 2010

akhirnya~



LAGI 3 HARI!!

hari ni, esok, luse. pastu dah tayah makan hormon dah. dah bebas dah.

macam-macam orang cakap pasal hormon ni.

hormon boleh buat kita bertambah berat badan aka gemok. yer. terbukti.

hormon boleh menyebabkan cancer? mintak jauh~

MIL cakap adik ipar aku masa makan hormon jer period ok. lepas habis makan hormon kucar kacir balik. heh. katanya sia-sia menggemuk kan badan T_T

sape-sape ade pengalaman?

pengalaman yang baik-baik saje ye. tak nak dengar berita buruk lah. demand pulak di sini. hehe

tapi semua Allah yang tentukan. kita hanya berusaha.

mintak-mintak la membuahkan hasil.

amin.

5 comments:

Mrs. Amie said...

I makan pil perancang... daaaaa..for 2 months naik 2 kg! sabar jelah!!!

goblogbyfarah said...

farah, pil hormon tu utk ape?
sebabb period tak betul ke?

mrs.spicy said...

amie; ok lah tu 2 bulan 2 kg~
i satu bulan 3kg
-_-"

farah: a ah..lepas buat dnc eriod kucar kacir. dr suggest try hormon. kalau tak jadi jugak try cara lain pulak

zailamohamad said...

Farah, banyakkan bersabar ya..insya ALLAH, suatu hari nanti farah akan mengandung!!

Puteri Nuur At-Terawis said...

Dulu, KakPut pun amik pil hormon jugak. KakPut jenis yang takdop period, sebab tu 3 tahun baru dapat Idris. Masa makan pil tu, berat naik 10kg dalam masa 3 bulan! Then, dengan jayanya naik sampai ko loni.

KakPut makan pil hormon hi-dose terus, Dr. Hamid Arshad royat kalau dalam masa 3 bulan x pregnant, kena tebuk. Alih2, bulan ke dua, dah +tive.

Insya Allah, tak lama lagi, sampailah seru tu. Joli dan merempit dulu dengan hubby, bila dah ada anak, sure akan rindu zaman2 ni :D