Pages

Tuesday, 19 January 2010

cinta balqis

sape tengok cerita ni semalam?

sila angkat kaki..

huuu..sedih sangat semalam. aku nangis.. *pelik ke kalau maghfarah nangis?*

bila hassan kene tembak aku macam frust menonggeng.

cakap ngan husband

"ala..i nak die ngan hassan.jangan la matiiiiiiiiiiiiiiii"

heh. emosi perempuan ni semalam tengok cerita ni. merungut macam director drama ni dengar jer.

dan akhirnya. i suke ending die. suke suke suke

10 comments:

mek da ©™ said...

yeahhh..asan naek pelamin gakss..ahakss

mamalieyna said...

samelah kita! hahaha..siap nangis, seb baik en husband takdo, kalo tak kena perli i! hikhik..

ending yg bagus kan, cinta sejati didepan mata..dh tersurat lama tp still menidakkan..huhu..cedih..! :p

mrs.spicy said...

shida:huhuhu..kan.saspen r ending. venci betul

mamalieyna: husband farah gelak mcm ape jer..tgk cite pon nak emosi=p

Sharinginfoz said...

apa-apa pun yang penting iktibar from that story....

Afiqah, Apasal Nangis????

Jom Esso Card

KV said...

akak tak tgk. Ptg2 tak sempat layan tibi. Tp tercongok 8.30 mlm depan tibi tgk korea. Siap air mata berjujuran. Feeling abih. Hak hak hak

Mimy Hamid said...

x suke sbb balqis macam kena paksa je kawen..tak rela...menci aiii

cik EPAL said...

best ea ending cite ni?? tak tengok pon :D

.::fIsYa::. said...

superbkan ending die!!!!seb bek abih before blk utp..hehehe

notty said...

mula2 episod dulu aku tgk..pastu tak tengok2 dah cite ni..ending episod aku tengok..sedar2 air mata mengalir..nasib baik aku tak kawen lagi magh..kalu tak konfem kena gelak nng laki jer..uhu

d.a.m.i.q.u.l.a said...

haha cite ni mcm lawak la.tengok gak,tapi tak suke heroin die.si eira tu muke die mcm nyampas sket la haha.kene tukar heroin baru bes kot