Pages

Wednesday, 20 January 2010

bukan pasal makanan

ngahaha..selain makan, i jugak ade jugak hobi lain. membaca. masa berjalan-jalan baca blog orang i nampak novel ni. best jugak ni buat koleksi kan. pernah baca yang kaler merah jer. tu pon pinjam.

so i mintak la ngan husband i...

dia tak pernah cakap tak boleh kalau i mintak..tapi nye..

kene habiskan baca buku ni dulu lepas tu cerita kat dia

*ehem* kenape bie? ade masalah ke ngan spiritual i?


haih. mak suka membaca. tapi kalau buku macam ni mak lemah la sikit. tak menarik langsung kan noks? kalau novel romance memang feveret la i~


i pernah di paksa oleh beliau untuk baca buku ni...

and i amik masa lamaaaaaaaaaaaaaaa giler nak bergerak dari page ke page sebab asyik hilang tumpuan..dan akhirnya sampai sekarang tak habis.ngahahaha

mak memang tak suka la buku terlalu ilmiah macam ni..

agak-agak berapa bulan i boleh habiskan buku baru ni? ataupon memang xde can nak dapat set 3 novel tuh. terpaksa beli sendiri la macam ni. tak suke. ngahaha. kedekut.

7 comments:

Farah said...

mak tak suke jugak baca buku camni macam susah nak digest dalam otak hahaha

.::fIsYa::. said...

best ke kak farah novel set tu???cam comey jah kaver dio

mrs.spicy said...

farah: kan..otak kite reject=p

fisya: merah tu ok la. xde la best sangat..

the devil wears prada muvi tuu
akak baca lepas kuar muvi la tapi

zailamohamad said...

Farah, kasik pinjam sama laki akak, dia sukalah baca buku macam tu..haritu g MPH carik tak jumpa yang berkenan..last2 dia beli English for Malaysian.lol*o*

mrs.spicy said...

kak ila: hok..soh dio baco, pah soh dio cite kokre..=p

nana nadirah said...

farah, buku free tu kan? abe mu baca dok?? sure dok nye.. hehehe..

zailamohamad said...

eh, nana pon interframe kast sini;p