Pages

Friday, 22 January 2010

blog bosan

aku bosan dengan blog sendiri..boleh?

putih seputih putihnya..hurm. aku kene tambah sedikit warna neh.

bosan jugak dengan hidup sendiri. mungkin dah masanya update resume.

sebab bosan? sekarang ni takde cerita best kat tv. chibi maruko chan jer aku layan sekarang hari-hari. kul 3-4 kat animax. cerita lain bosan.

sayang nyer nak tinggalkan hidup senang lenang begini. ngahaha. ok. tak nak lah update resume

gahaha.. *sila jangan menyampah*

bosan la dok rumah ni. sungguh bosan. rumah dulu at least boleh hi-hi jiran tetangga walaupon aku jenis tak borak dengan orang aku tak kenal. tapi boleh jugak kacau-kacau anak die.

kat sini mana jiran-jiran aku ni pergi. kereta ade tapi tak pernah nampak muka. orang-orang iran jer berkeliaran. nak tegur pon malas.

*kenape perlu tegur orang? mak orang kampung nyah. suke tegur-tegur jiran ni..*

dulu boleh dengar bunyi-bunyi kereta. motor-motor mat rempit yang bingit. malam-malam ade bunyi anjing. ade kereta lalu lalang depan umah. tepi umah.

nak jumpa seekor kucing pon susah kat sini. kadang-kadang ade la bunyi cicak.aku dok dunia mane neh???

tak suka la dok sini. tak rasa macam rumah. T_T

layan gambar makanan yer..

sayur bayam campak dengan daging masak campak

sayur bayam ni femes kat blog ni kan? haha

nasi goreng seafood la sangat

ikan kering tuh mak tak tahu ikan ape. beli kat kk. die sangat nipis bila goreng rasa macam keropok terlebih masin.tapi mak suke~

sayur campor, udang dan telur dadar


resepi di dapo saya

walaupon tak bekerja masak masih jugak simple macam orang yang buzy bekerja kan? =P

i nak belajar menari. ade sape nak belajar jugak? bosan r tak de kawan.

i nak belajar berenang jugak. nanti boleh join hazirah ngan raja swim. mane tempat murah?

7 comments:

~ As ~ said...

ikan kering tu mmg glemer kat sini... klau balik kg , msti org pesan beli byk2...

Mrs. Amie said...

kdg2 mmg akan bosan kan? tapi i bukan kdg2.. mcm dah selalu jer..hihihi

mamalieyna said...

lorr ciannye..baru pindah ke apa ni farah..herm..key gk tu, g la kelas pape, terisi sket masa...teringin nk blajor berenang juge! ^_^

AiniNoraini said...

sy tau ikan kering itu...sedap sungguh...:)

rsyazwani said...

i know 3 swimming complexes yg dekat,

Bdr Tun Razak Cheras, admission 3rm weekdays 4rm weekends.

Putrajaya, i dunno where and how much. haha xpenah pergi.

Bukit jalil, admission 4rm for weekdays, 5rm for weekends. but friday free admission! :D

me and hazirah plan to swim every 4th weekend. jom la.. :)


and as for the dancing, i think i'm joining Capoeira. my friend is teaching. google it and let me know if you are interested :D boleh pegi same2 :D

zailamohamad said...

Alahai siannyer kat farah..dakpo, enjoy dulu nati dah ada anak atau dah keje, xleh nak enjoy dah..huhuhuhuhu

mrs.spicy said...

as: awak dr kk ke?
salam kenal~

amie: huhu..selalu bosan tu parah=p

mamalieyna: jm belajar berenang~!

ira: ike gapo eh ore panggil?huhu

raja: aku kene belajar swim dulu. tak leh join korang lagi. nanti korang swim aku main simbah2 air ngan dak 5 tahun.

cpoeira tuh macam dance sambil mempertahankan diri kan?

kak zaila: hehe..tu lah..kene manfaatkan masa ni