Pages

Wednesday, 9 December 2009

to fatin

akak tahu kamu suke fahrin. and kalau nak tahu fahmi aka abe ni fahrin utp. hehe
tapi die dah kahwen lor.. baru jer kahwin.

masa i tak kenal abe ni, en.suami sibuk cakap dia ada kawan muka sama macam fahrin. bila jumpa. a ah. muka ade iras. bila senyum nampak la sama.



congrats abe and zatur

gambar curi kat fb de. kiteorang tak pergi sebab sibuk prepare majlis kawen jugak. dia kahwin sehari sebelum majlis sambut menantu mad. huhu. sedih jer. bertungkus lumus bekerja. sampai tak sempat nak g majlis kahwin hari tu. padahal hari tu ade 2 orang kahwin and diorang datang masa kami kahwin. rasa bersalah jer tak pergi. tapi nak buat camno, if tinggal rumah kan nanti takde orang nak buat kerja. sori ye zatur and abe. macam la korang baca blog i kan. haha

eh. baru perasan gambar pengantin perempuan tak di tempek. haha. i copy gambar abe je sebab niat dihati nak tunjuk kat fatin jer.




1 comments:

ina said...

hehehe...

a,ah la kak..ada serupa macam fahrin..

tapi kenape die dah kwen...

hahahhah

takpe2, nnti esok lusa mesti jumpe punye la pencarian bf serupe macam fahrin..

kot2 dapat fahrin terus kan best..

hauhauHUHA eh suke perasannn hehee