Pages

Tuesday, 15 December 2009

saya suke

saya suke tengok orang make-up

cantikkan? muka yang berlubang-lubang pon nampak licin. tapi diri sendiri nak make-up simple pon malas.

pakai bedak pon dah cukup baik ok!

suke tengok orang pakai tudung cantik berbelit-belit.

i suke. tapi kalau nak cepat mesti tak jadi. memerlukan kesabaran.ke faktor tudung ye? tudung mahal cepat jadi and senang nak pakai ke?

suke tengok orang pakai baju cantik-cantik dan bergaya

bila datang malas i. nak keluar rumah pon malas. kalau sepatut keluar deting tapi tiba-tiba datang mood malas pon boleh cancel date. macammane orang ade mood nak pakai cantik-cantik setiap mase? jogging pon cantik tudung belit2..ish2

suke dengar orang suara lembut perangai lembut macam perempuan melayu terakhir gitu.

i telah cuba sedaya upaya. tapi akhirnya geli ngan diri sendiri. tapi kalau tengok perempuan lembut ni i boleh jadi khayal. asyik tengok jer. sejuk mata memandang.

suke tengok orang pakai kasut tinggi melangit

dulu i dah boleh berbangga dengan prestasi diri dimana boleh round mall dengan kasut tinggi tanpa merungut sakit kaki. sekarang? malas la. pakai crocs or selipar jepun lagi best kan? en.suami dah sound2 dah tu. beli kasut tapi tak pakai.

i suka bila i balik kali ni tanpa suami orang tegur i lagi nampak anak dara sekarang dari zaman anak dara dulu..

wow. mak suka.. bialah kalau orang tu berniat positive or negative. mak tetap nak amik yang positive.

dan yang terahir, i suka bila shampoo rambut sikit jer gugur. bila rambut pendek terus rambut berhenti gugur kan. magic.

kenapa bila kita buat list kita suka list tu jadi pendek. tapi kalau buat list tak suka panjang berjela-jela sampai bila-bila pon tak habis?

3 comments:

Mimy Hamid said...

sebab nak kena cut sana cut sini..heheh

goblogbyfarah said...

saya bercantik2 bila kenduri kawen je :P

mrs.spicy said...

mimi: ape yang nak di cut?huhu

farah:awak xpe..pakai simple dah cantik