Pages

Tuesday, 22 December 2009

mengurut

last week masa kat kat kelantan memang seronok hidup tanpa stress. gumbira. orang cakap kalau gembira sangat nak sedih la tuh!

memang betul pon. otw ke kl masalah timbul. stress sangat. rumah tangga ni kalau kau dapat suami baik jangan kau ingat takde masalah dah rumah tangga kau. nama pon kawen. mesti ade masalah. jadi bersedialah dapat masalah dari orang sekeliling suami kau pulak yang kau autometik kawen ngan diorang lepas ko kawen ngan suami ko. so, sebelum kawen pikir la. sudah bersediakah anda?ngehehe.saya kurang ready. jadi meroyan la saya.

2,3 hari macam hilang tumpuan. menangis sorang-sorang di mana-mana saja tak kira masa. (xpelik, i wanita cengeng).

biasanya kalau ade problem i ade en.suami. so ade tempat nak luahkan masalah. kurang stress. kalau bende melibatkan orang yang dia sayang or ade kene mengene ngan dia. so tak sedap la nak mengadu.

i perlu seseorang untuk bercerita. tapi masalah rumah tangga tak boleh nak hebahkan kat orang. so makan hati la sorang-sorang T_T

rasa tegang sampai la i pergi mengurut hari tu. urut seluruh badan. 2 jam lebih. walaupon habis RM60, tapi berbaloi-baloi. lepas urut dah tak rasa stress dah. urat-urat pon dah kendur.=p

dah la masa dia urut tu dia tahu tau ape masalah kita. kita tak payah cakap. die cakap otot kiri i ade yang cedera. memang betul pon. kaki kiri i memang ade problem lepas excident 5 tahun lepas.

yang best nye, sebelum urut dia scrub dulu. scrub dia guna sangat wangi bau macam bunga rose. minyak urut dia pom bau macam bunga rose. en.suami pon urut jugak. dengan suami dia. kat sini ade spa jugak. boleh buat facial jugak. tapi orang macam tak kenal sangat sebab dia buat kat rumah.

kene call la kalau nak pergi.

teratak sri cendana
012-3166074- Pn Hani

lepas ni kalau stress i tau dah nak buat ape..haha..so en.suami, jangan buat i stress. kos untuk setiap kali stress adalah RM 60!

dan orang cakap lepas sedih akan happy balik kan. lepas tu en. suami belikan baju untuk ke event naffnang. pergi beronggeng. and pergi timbang customer dengan result memberangsangkan. semua tuh menyenangkan hati i~

2 comments:

zailamohamad said...

murah dah tu..kat mana tempatnya??

mrs.spicy said...

kat bangi..berbaloi-baloi..memang murah