Pages

Wednesday, 23 December 2009

melagho

bila husband dah hantar reminder 'isteriku yang hot, hari ni u kene amik i'.

alamak. dah kul 2.45.habis lah. lantai tak vacuum lagi. baju tak basuh lagi. semayang belum lagi. mandi belum lagi.eh tipu. orang dah kawin mandi awal. ngaha.

muke toya tunggu suami balik kerja tak sabar-sabar sebab perut lapar nak cari makan kat pasar malam. along dah start komplen kenape muka kat blog kene tambah muncung. ko bajet ko seksi?tak tahu lah along. sekarang ni asal ade kemre jer rasa nak muncung.ni dah control sikit ni. sekat tak nak bagi muncung tu keluar.hamik caption panjang giler.takde orang buat caption panjang macam ni.

apehal kau suke tukar tajuk cerita? ok.ok.sambung cerita

'suami sexy, kul berape agak-agak sampai?'

'kul 630 paling awal'

'ok darling. nanti nak sampai msg i'

reply mesej sambil senyum. halah. lambat lagi. boleh melagho lagi.

sampai kul *tut* baru semayang .tak nak mengaku semayang hujung waktu supaya boleh save air semayang untuk 2 waktu. suami mesti marah kalau dengar alasan nie sebab bila masuk toilet selalu lupa tutup paip tapi bab semayang nak jimat pula.

lepas tu baru buat kerja rumah sebab nanti suami balik rumah bersepah nanti salahkan blog ini. padahal kalau lagho sampai malas nak mengemas bukan sebab blog ni. giler ape dok berejam depan latop baca blog sendiri. mesti lah baca blog orang.

biasalah. kalau buat keje last minit mesti hasil kerja memberangsangkan. cuma kain tak sempat lipat. takpe. yang penting stokin suami harus di lipat kalau tak nanti pagi-pagi dia sibuk bersiap aku pulak sibuk cari stokin. giler benci cari stokin dalam timbunan baju dah la kene cari sepasang. suami yang sexy, boleh tak kalau u pakai stokin kawen?ok. tak boleh. sebab tu i dah siap lipat stokin walaupon bende lain i tak lipat pon lagi.


nostalgia kan ice-cream potong ni?RM 1! mahal giler dulu seposen jer.dulu RM1 dah dapat koneto.

pastu baru bersiap mandi semayang mekap sebab nak pickup suami. dan juga ke pasar malam. ha? ape? mekap ke pasar malam?owh hari ni rasa rajin nak mekap. tapi bukan mekap pon. pakai bedak ngan eyeliner jer. pastu pakai lipice. kalau malas bedak pn aku tak pakai. dan kalau malas lagi contek lens pon tak pakai. pakai spek budak nerd tuh.

selipar masih selipar jepun.sangat tak setuju kalau orang ke pasar malam pakai heels. nanti kepala terhantuk kat payung pasar malam. ngahaha. suka bajet tinggi padahal tinggi 163 jer. tapi kalau dengan pakai heels aku boleh beli daging dengan harga murah, aku akan pakai! kalau tak. no way! penat nak tertonggek-tonggek kat pasar malam. tapi kita ni kene pikir positive kate en.suami. derang yang pakai heels tu baru balik kerja terus singgah pasar malam.

pernah ape kau minum teh tarik kat mamak pakai heels and kebaya sebab baru balik kenduri. so kene la pikir orang lain macam tu jugak.ok. baiklah.

eh. di mana kita tadi?dah lupa nak cerita apa.



ni bihun sup saya

mintak tambah perut sekali bila nak makan en.suami sound, kalau u nak suruh i habiskan bihun sup u lepas ni baik jangan campur perut tu skali dengan kuah. eh.lupa. suami sexy i tak makan perut. so i bahagi dua bahagian. makan separuh jer dah kenyang sebab dah kat pasar malam dah makan seropok lekor 4 keping pastu apam kecik comel rangup satu. eh, jangan lupa hati goreng pon kau makan jugak secucuk. huh! sepatut ko dah tak yah makan dah bihun sup tuh. dah semua bende goreng dah ko makan.

nasi lemak kerang en.suami yang dah tinggal suku. masa ni i bukak kuah bihun sup pon belum. giler cepat beliau makan.

hokeyhh..hari ni hari last beronline di siang hari. sebab esok suami yang sexy dah tak trening. so dia bawak la latop ni. mesti esok saya tidak melagho lagi. akan tido mengemas seperti biasa.

pot, bila nak siap baiki latop akuu~

8 comments:

zailamohamad said...

hahahhaaa..samolah mace akak..akak ingatkan akak sorang jah yang melagho ngan blog ni pastu bila hubby nak balik keje (kalo hari akak cuti) mula kalut nak kemas umah, masak segala & samalah kes stokin tu..hahahahaa..bila kena sound ngan laki barulah nak buat..ngeh ngeh ngeh..dah nak buat macamana, blog ni yang melaghokan>_<

Mimy Hamid said...

babe tak dapat pun email gmail..betul ke add ni nor.zmy@gmail.com??

KV said...

awal2 wujud eskrem potong pat segi rege dia samah jer.

mrs.spicy said...

kak zaila: hehe..memang sememgitu kut

mimy: nanti aku email ko lagik

mrs.spicy said...

dulu-dulu mase kecik eskem ni slinder.harga dia 10 sen jah. memang beli r setiap kali pokcik eskem mari

10chi said...

puan farah..entry anda sungguh comel...hahhaa.. =)

mrs.spicy said...

HEHE..macam saya=p

ザ-sylver- S said...

eskem seposen, kalu bubuh kacang2 jadik 2posen lak...