Pages

Thursday, 24 December 2009

entry belagak

walauponn takde la hebat mane. masa pindah hari tu naik kite orang naik kereta asing-asing sebab punggah barang. pindah sini bawak barang keperluan jer. yang besar-besar masih kat sana.

so, ape yang nak di belagak kan?

ala. boleh drive sendiri pergi kajang tuh dah boleh belagak la bagi orang yang ade lesen terbang kan? kan? kan?

sorang. sorang okeh. penuh barang satu kereta pulak tuh. and aku pergi dulu. tak follow en.suami. kalau korang tak heran pon aku nak cakap hebat jugak!

en.suami selalu kutuk. sape suruh amik lesen terbang. kan dah tak leh nak berdikari.

i akan jawab dengan berlagak,' hei, i pernah drive g bandar tun razak g jumpa sima tau!'

'pergi alamanda jugak'

tapi tu kene ade co-driver la. kakak saya.

kalau sorang-sorang pernah g kuis ngan ukm ape!haha..dan kaw sekitarnya. pelan-pelan kayuh la kan. tapi tahap konfiden adalah sangat low asyik takut langgar orang and takut excident lagi.

kalau excident banyak abis duit =(

bukti pembelian perpindahan

kepada yang suka belagak sebab terer bawak kereta. u kene ingat masa first time bawak kereta. terus pandai ke?heeeeeeee

2 comments:

goblogbyfarah said...

haha.
mula2 bawak dulu pun selalu gak langgar lari keta org lain!

Mimy Hamid said...

yer betul jgn eksyen terror bawa keta...ingat plak cikgu memandu aku pesan..jgn malu ngan org pndi bawa keta diorg pun dulu belajar bawa keta jugak