Pages

Sunday, 13 December 2009

dear husband

sori sebab kali ni i tinggal u sorang-sorang kat rumah kita. i ambik langkah selamat. before u tinggal i baik i tinggal u dulu. =p lagi pon u dah selalu sangat tinggal i. u la pulak rase kene tinggal.

sorry sebab pagi tadi bila sampai i lambat call u. bukan tak nak call. henset mati terus lepas call pokwe soh datang amik. lambat sikit sampai rumah. sebab g potong rambut. bukan u ke soh i g potong rambut? pastu pergi ambik syahir kat sekolah die.

sorry jugak for being cranky. jangan la kacau i kalau i tak cukup tido. itulah akibatnya. i lambat tido sebab baca blog orang nak kejut u bangun awal nak g antar ayah din naik flight. walaupon last-last u yang kejut i sebab i tertido jugak. ngahaha

sori tak dapat masak untuk u lunch hari ni. tapi u nak g wedding kan. makan kat wedding mesti la lagi best kan. berskendeles ngan fana lagi. i tak jeles.

i tak jeles.

i tak jeles.

tapi mesti best kan. i tak jeles! T_T

walaupon tak masak untuk u tapi i kene memasak jugak. untuk kanak-kanak rumah i ni. ibunda mentang-mentang i balik hari ni dan-dan tak sempat masak pulak. tapi tak pe. hobby i memasak kan? i suke je. jangan suruh i lipat kain jer.


ini jelah makanan tengahari kiteorang. sup ayam, sayur campur, ngan telur dadar. u makan mesti lagi hebat kan?

u kenal tak kotak ape kat bawah ni?

kali ni surprise u berjaya. tq. tapi sori. i takde pape untuk u. tapi kenapa yang ke 9 bulan ade hadiah? yang ke 1,2,3,4,5,6,7,8 mane hadiahnye? (dasar perempuan tak reti bersyukur!)=p

tq sekali lagi. bila u beli and mane u simpan selame ni. sebab rumah kita semua kawasan i yang jaga. macam mana terlepas pandang ni.

mesti susah nak simpan dari i kan. sebab selama ni i asyik jumpa jer kalau u sembunyikan pape. nak buat macam mane, i ade 'nenek kebaya' yang reportkan semua bende kat i. kali ni 'nenek kebaya' i terleka.

mula-mula i i jumpa i rase nak marah. sebab masa tu i nak sumbat majalah dalam bag sebelum naik train. sekali ade kotak yang tak diingini. i ingat u saja nak main-mainkan i. ingatkan saja nak soh beg i penuh,u letak kotak kosong. (berperasangka jahat terhadap suami sendiri.tak baik kan?) naseb baek i tak campak je kotak tu. sekali berbunga-bunga la pulak. dah la ade tulis-tulis.

walaupon u tak ngaku u yang bagi. tapi sapa lagi yang panggil i 'yang'? ke u nak bagi kat sapa-sapa yang u panggil 'yang' jugak tapi tersilap bagi kat i. tapi takkan la yang ke 9 bulan jugak? u kawen 2 dalam masa sebulan jugak ke? dah la tarikh sama. hebat giler u ni. tak sangka!

sebab ade kat tangan i, i anggap je la hadiah ni untuk i kan.=p

tapi i suke hadiah ni. tq.tq.tq.tq.tq.tq.tq.

tq sebab jadi husband i jugak.

tq sebab tahan kerenah i jugak.

tq sebab u suke makan makanan i masak jugak.

tq sebab ade dekat i time i ade problem jugak.

tq untuk semua yang u buat lah~

i love u so much.

eh.tapi u tak leh baca hari ni kan. rumah tak takde broadband. i bawak balik kelantan. nanti u g miri u baca la. haha. laju giler broadband siput ni kat umah i. i tengah download muvie ni. nanti kite tengok same-same yer. tapi cite katun. u nak tengok ke?

6 comments:

zailamohamad said...

romantiknyer & kelakar juga, harap en suami tahanlah ngan perangai puan farah ni;P

mrs.spicy said...

kak zaila: setakat ni sabar lagi.huhu

AiniNoraini said...

huhu...xsabar nk ada suami jugekkk...tahun depan insyaALLAH..dapat suami..haha..doakan aku ye magh..:)

mrs.spicy said...

wah~
tahun depan beberapa hari je lagi tau..hehe

goblogbyfarah said...

happy anniversary :D

mrs.spicy said...

farah:hehe..tq