Pages

Saturday, 12 December 2009

D' Naim nasi kukus terbaek dari ladang~

D'naim ni kalau kategori nasi kukus, i bagi 5 bintang. view pon cantik. senang nak usha aweks.betul-betul tepi jalan. kalau silap jatuh kerusi memang babai jadi lempeng kene gelek ngan kerete.haha

tapi tak pe. sebab nasi kukus ko sedap. mak redah ajor. sanggup ke pantai dalam sebab nak makan nasi kukus.


kedai dia ni dah selesa banyak dah kalau nak di compare dengan first time i datang sini. tokei dia dah kaya raya dah. kat sini orang sanggup beratur panjang sebab nak makan sebab dulu kecik jer kedai nya. sekarang besar sikir, tapi masih kecik. dia punya lauk dan nasi pon sentiasa panas, kadang-kadang siap kene tunggu nasi and lauk masak sebab cepat habis.

nasi en.suami dengan flash

nasi i tanpa tanpa flash

dia dah mintak nasi lebih, dan dia jugak habiskan nasi i

kalau datang sini order la milo 'beng' aka milo ais . kaw king kaw~



masa i mula-mula makan sini macam takut nak masuk. bukan sebab kedai ni yang ala-ala setinggan ni, tapi pekerja derang yang ala-ala gangster kampung i. rambut pelbagai kaler. tapi ade jer yang normal. tapi semua ramah tamah. baik. pandai jaga customer. service baek punya. setakat ni tak pernah ade problem ngan derang ni. mude-mude giler lagi pekerja kedai ni.

cume kalau segerobolan aweks hot pergi sila bersiap sedia dengan no fon palsu. derang akan ngorat sampai dapat no fon.

i takpe, walaupon i hot tapi i pergi ngan husben i, so derang tak berani kacau. *pengsan husben aku dengar wife die perasan macam ni*

dan yang buat lagi best derang ni pemurah. kalau nak mintah habuk lebih, sambal lebih mintak jer. komfem derang buat. semalam en.suami mintak habuk lebih. sekali dapat lauk lebih. pehe dia bagi sampai 2! tapi harga same je.

kuah dia pon memang terbaik dari ladang. dengan kata lain kalau makan sini kita khayal sampai titisan terakhir. sebab tu kiteorang panggil kedai ni kedai nasi kukus ganja.

kalau nak ikutkan nafsu serakah i ni memang i mampu je habiskan sebungkus. tapi mengenangkan body, i bagi en.suami separuh.

dan lepas makan kami g usha bapok kat jalan haji taib, tapi ade beberapa ketul jer. tak cantik pulak tu.kalau nak usha yang cantik dan hot pergi la tengah-tengah malam. yang tulen pon kalah tau!

lepas tu jalan-jalan lagi kat area-area orang clubbing. sambil mengusha awek seksi yang bersedia nak clubbing. haha. saja buat dosa malam-malam kan.=p

kami saja buang masa sementara tunggu nak g uptown. g awal-awal kedai banyak tak bukak. tapi tengah syok-syok mengusha awek, pak cik en.suami yang baru balik dari mekah call. derang baru sampai kat KLIA. so, plan cancel. pergi amik derang kat KLIA. esok flight derang balik kb pagi. harus bertolak lepas subuh.so, i tak tido la ni sampai subuh.


lepas buat maksiat mata, dengar cerita-cerita dari mekah. huhu. insaf sekejap


kalau yang suka makan nasi kukus, korang wajib datang d'naim tau

5 comments:

iu rf said...

mcm beshh je.. katner tpt ni..?? :D

nor said...

kt ne d'Naim ni farah? klate ko kl

botolbiru said...

aaa
aku pernah makan mase aku form 4
well mase parents aku slalu lepak kb. visit aku kat besut.
best best
sedap gler..
nasi kukus and ayam berempah.
magh jom2.
aku blanje.

(makan sedap je, aku on...hahah)

mrs.spicy said...

iu rf & nor:tempat ni kat pantai dalam. try la..best

hazi:tapi yang ni kat pantai dalam..kire best kalau kat kl la kut..kat kelantan komfem ade lagi yang best.hehe

botolbiru said...

waaaa magh.

ko kene bawak aku.
mana2.....terliur seyhh...