Pages

Monday, 21 December 2009

bilo mak cik masuk club

i hampir tak jadi g event ni. sebabnya dia buat kat Mist Club Bangsar. tapi pergi jugak lepas kak ila call naffnang and die sah kan event ni selamat untuk kami-kami pergi. walaupon tempat tak sesuai dengan orang bertudung segala kan. ade mak kesah? mak pon nak enjoy jugek.

event tu start kul 630 petang. tapi biaso la makcik ni. g kelas pon lewat setengah jam, takkan nak g beronggeng punctual pulak kan. harus la tempek-tempek bedak solat dulu sebelum g beronggeng. supaya seimbang orang kata. huhu. so kul 8 baru i sampai. =D

yeah!! pakai misai terbalik dah la senget.haha..saya dengan the sporting husband of the year (bodek supaya boleh pergi beronggeng lagi lain kali)


dengan kak ila. yang ramah tamah

baju i pakai ni beli disaat-saat akhir. kembang giler-giler! belt and heels kesayangan memang sentiasa menjadi penyelamat~

kawan kak ila, Kat

aimi yang lucky

lemak, minyak, dan kolestrol

sekitar majlis

=p

hujan penghibur en.suami

en.suami yang diawal event bosan akhirnya buat Noh hujan macam orang kampung dia. derang berbual-bual sebab sama-sama bosan kut.

gambar last sebelum balik


tak tahu la camano orang boleh berjoget-joget pakai killer heels. lenguh bangat. tak sabar nak balik sebab nak g pakai selipar jepun. dalam kereta terus tukar selipar.

gambar kat depan umah. udah tukar selipar.

mak seronot. mak seronot.

5 comments:

10chi said...

hahaa..makcik majuu...masuk club..heeeh =)

kak ina kl said...

salam dari akak...bestkan event to..

kak ina kl said...

salam dari akak...

izzahfarhana said...

ahaks tu la mcm x sesuai utk kita.skali cwn tulis tiger lak tu.hehe sy duk kt sofa.tp xupdate lg psl fiesta tu.hehe

rsyazwani said...

NOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :D