Pages

Wednesday, 9 December 2009

bendera merah masih belum turun

ingat tak entri INI?

lamo giler i period kali ni. entah la kenapa lepas DnC ni period jadi kacau. i biasanya normal. takde problem. balik kl ni haru pergi check lagi.

hari tu dah jumpa masa awal-awal, bila period berproblem. tapi doc cakap awal-awal ni biasalah hormon tak stabil lagi, 2-3 bulan ok la. tapi ni dah 5-6 bulan ni. tak kan tak nak stabil lagi kot.

tapi mesti lah dah semayang. dah lebih 14 hari. tapi macam tak best jer. perasaan macam semayang masa period.huhu.

dan yang penting. g******.

3 comments:

Mrs Zamzuri said...

u better buat ultra sound or ct scan.

ive experienced that after taken herbalife before. then bila check.. doc said that my fibroid is getting bigger and active.

fibroid makanannya adalah protein. so i stop taking herbalife eversince.

herbalife is good for cycst but not fibroid.

mrs.spicy said...

huaaa..takut..tapi i pernah bace testimoni makan herbalife cure fibroid tau..

nanti check balik. last month dh scan..tapi doc cakap ok jer semua

zailamohamad said...

kalu orang tua diorang suh g urut..ada cuba??