Pages

Monday, 23 November 2009

pok we ade di rumah saya

pok we adik saya =)

masa dia mula-mula sampai, kekasih hatinya juga singgah. jadi i masak lah yang senang-senang. hehe.sebenarnya sesapa datang umah i memang i hidang bihun goreng je. cepat, senang dan komfem sedap kan? dan mihun memang jadi stock, tak pernah putus stock. mak mertua i datang umah pon i tunjuk bakat masak mihun jer =p menu laen i tak berani. malu nak nak tunjuk bakat. nanti kalau dia suka setiap kali balik kampung i kene masak. ceh. belagak!

bihun goreng cap Pn. Farah

menu pagi semua orang kene shake. kejam tak?

takde lah =p

breakfast merangkap lunch sebenarnya sebab i terlambat bangun. ding dong ding dong pergi jumpe customer balik kul 10 baru masak breakfast boleh? kesian kat lelaki-lelaki umah i lapar.

vegeroni goreng cap Pn. FArah

saya nak mengajar en.suami makan pelbagai jenis pasta. macaroni dia reject. muak kata nya. yang ni dia boleh terima. letak daging dengan cendawan tiram.

lepas lunch pok we ke rumah kekasih hatinya faiza, dan i g mereonggeng beli barang dapur kat alamanda. orang ramai nak mati.

balik terus masak dinner

paprik daging cap pn farah

sayur kailan goreng cap Pn. farah

telur dadar tak tinggal =D

esok last maen masak-masak. lepas ni 2 minggu pulak tak masak. rararaya~!


2 comments:

Aishah AR said...

lapar gilerrrr tgk post ni..cis

mamalieyna said...

Salam singgah..herm enaknyer masakan..oraitla tu ada stok bihun sentiasa, jgn stok megi sudah..hikhik.. ^_^