Pages

Tuesday, 24 November 2009

No Compromise for Mister Potato Fiesta 2009

snack faveret sepanjang zaman syahir sudah tentunya potato chip yang menggode, rangup, rasa sekeping nak lagi, Mister Potato~

mister potato ni syahir panggil 'balapok' adalah makanan yang harus ada kat rumah setiap hari. tak boleh share. satu bekas dia sorang jer. noooo compromiiiise!

saya suka balapok~!


kelazatan dan kerangupan potato chip ni memang tidak boleh disangkal. lagipon syahir suka potato chip, jadi ibunda pilih mister potato sebab Mister Potato original kurang bahan perisa tambahan. kefreshan dan ketinggian mutu potato adalah tanpa ragu-ragu lagi. NO COMPROMISE ! dah la trans-fat free. anak suka ibu setuju~ (eh. salah iklan)

original pilihan kami. anda bagaimana?


mahu menang cash yang berjumlah RM 20 000?

suke hadiah-hadiah di bawah ni?

Grand Prize – RM5,000 Cash Prize
First Runner Up – RM3,000 Cash Prize
Second Runner Up – RM2,000 Cash Prize


hoho. ni bukan cubaan. ini betul-betul. kepada sesiapa terlepas tarikh tutup hari tu (i la tu).naffnang telah berbesar hati mengumumkan Peraduan Nombor 1 Mister Potato telah dilanjutkan sehingga 27 haribulan November 2009.

nak tahu dengan lebih lanjut, click saja di sini

penah tengok iklan potato yang ada pak cik misai yang annoying giler tu tak? urghh... menyampah giler nak mati kan. kat sini kita boleh jumpa dia. just masuk dan register dan boleh main-main kan pak cik misai ni. i dah register. jom kita start pengembaraan.

sebab benci i cut separuh muke die. eh kenapa nama i maghfaral?

mencabar tau permainan ni

penat giler nak habiskan level ni. sebab tak pakai mouse kut. kene gurak-gerak kan jari atas touch pad ni. lenguh. kalau la boleh skip-skip level. hehe. game ni kene pilih potato yang segar letak dalam raga yang segar. yang tak segar dan kecut no compromise. reject!. mesti lah kan. potato harus la yang berkualiti dan segar untuk buat potato chip Mister Potato ni

kalau kita kalah pakcik annoying ni kuar. tak ape. membakar semangat untuk main lagi


kalau menang pak cik kiut suke joget ni nyanyikan lagu untuk kita.berbaloi-baloi

hehe.akhirnya sampai ke level 7

level 7 ni paling best, sebab kita boleh kene kan pak cik annoying ni. kena hafal huruf yang dia bagi dan type bila dia suruh. seronok. skali try dah lepas. (hoho..bangga diri) tapi main banyak-banyak kali jugak sebab game ni paling best. lepas kita berjaya, kita boleh jatuhkan pak cik annoying ni. no compromise~

masa ni dia gelakkan kita dengan gelak annoying die tu

tau takut!

pastu ni kita boleh upload gamba kita. nanti orang boleh vote kalau kita creative jadi pakcik mister potato ni. i takde idea lagi stakat ni. untung-untung boleh
Mister Potato Fiesta


ade macam-macam kat sini. bukan game jer. ade informasi pasal mister potato ni dalam animasi yang cute. kelakar pon ade jugak. jom mulakan pengembaraan bersama Mister Potato No Compromise hari ini jugak~

hey, ni first time i join contest naffnang!

2 comments:

Byzura Mj (By) said...

nak masuk tp kemalasan melanda..huhuhu...generasi hebat tak masuk ke?

mrs.spicy said...

huhu..xde idea.huhu