Pages

Monday, 23 November 2009

masak lemak cili api daging salai

Align Left
ke daging salai masak lemak cili api?

gambar hanya di google

gambar tak berapa menyelerekan. yang saya makan lagi menyelerekan. saya first time try hari tu kat kuantan (walaupon ni makanan negori 9) kat kedai yang zac bawak. teringat-ringat. sedap nye. mane nak cr kat sini ye..

terus masuk dalam list senarai makanan yang harus try masak. resepi sudah di google. bila mau buat? lepas raya paling cepat =p


5 comments:

KV said...

tak pernah terai. Sedap ek?

mrs.spicy said...

sedap kv.. raya ni kita pakat2 salai daging pastu wak. semangat nak try masak ni.

Farah said...

sedapnyeeee..

Mrs. Amie said...

tgk gmbar yg tak menyelerakan nie pun tetap menyelerakan...yummy!

mrs.spicy said...

farah: sedap sangat~ =P

amie: huhu..tak sangka daging salai boleh bagi rasa mengancam..