Pages

Friday, 27 November 2009

hari raya

saya dirumah PIL.sepatutnya raya ni turn rumah saya. tapi sebab rumah ni banyak benda nk prepare, saya mengalah. kesian en. suami tersepit antara kehendak isteri dan ibu sendiri. ok saya mengalah.

tak perlu puji cakap saya baek

sebab saya tahu saya memang baek!

wahahaha

tapi sedih

T_T

dah kawen macam ni la kan

ikut cakap suami

suami pulak kene utama kan ibu die

family kita?

yang pasti tahun depan dua-dua raya rumah saya. tak kire~

6 comments:

~LIZA~ said...

dah kawen ni mcm ni la kan.. i rasa kena utamakan kehendak suami dulu kot, kita ni jatuh number 2 :D

mamalieyna said...

hehe..dgr ckp suami ye...jd isteri soleh...hehe..

Salam aidiladha..

d.a.m.i.q.u.l.a said...

ish ni ikhlas ke tak ni,kui3

CuppyCakeMommy said...

kalau saya..mau perang kalau tak ikut turn beraya itu..hehehe

zailamohamad said...

gitulah farah..huhuhuhu..akak ni sebok dale dada sokmo bila ingat perkara macam ni..seb baik akak dapat ore Klate juga so senang, balik hari pun buleh cuma gitulah..kita mesti nak luang masa lebih ngan famili kita kan..huhuhuhuhuhu;(

mrs.spicy said...

mama lieyna: terpaksa =/

liza: huhu..tulah..tapi kadang2 geram jugek

damiqula: tak ihklas sangat.hehe =p

cuppycakemommy: huhuh..ape yang penting, kerjasama~

kak zaila:ni yang buat rindu zaman bujang kan?