Pages

Sunday, 1 November 2009

comel

sesuatu berlaku semenjak dua menjak ni comel

mungkin sebab ape yang berlaku kita jadi takut and tiba-tiba kita bertindak comel

TAPI

kita brutal

comel-comel ni kita bagi kat 'baby-shomel' punya gang la

kalau antara kita-kita je komfem tak tinggal parut la. kalau tinggal pon sikit je. tak dalam. kalo biar lama-lama sket hilang la tuh.

sebab kita brutal la dari foundation kita 10 dinner pon kita masih 10

jadi, teruskan kebrutalan boleh? shomel-shomel ni geli lah..


tapi kan..comel kadang-kadang ni swit jugek..hehe =D

6 comments:

miserlyn said...

ha ah,mmg xtinggal parut pn tapi cukup buat kte teringat kenangan terpkse back up dan bergaduh dgn seven people in a room who had accusing her friend with proof without her knowing. shuwittt n shomel knnnn:)

p/s: i love u too :D

En.Suami said...

ngaruk gapo gak ni?

mrs.spicy said...

hey u..sebok!

botolbiru said...

u ngah ckp pasal pe.
i pon xpaham.
huhu

miserlyn said...

Xde pe abg ja,just reminiscing the good old days kebrutalan kami:) hosmet kami si kurus kering tu kne angin pn dh terblk.

En.Suami said...

patut la xpaham