Pages

Friday, 20 November 2009

bukan salah i

dah lama i tak tido siang. sangat lama. bangga ngan diri sendiri. tapi sekarang sangat down dengan diri sendiri. asyik tido jer. pagi lepas breakfast i akan tido. bangun untuk lunch. afterlunch sembahyang zohor dan lepas tu komfem akan tido balik. bagun sembahyang, tengok tv (i layan nenek kebaya sekarang) tunggu en.suami bawak balik keropok yang rangup.

maknanya saya hanya mampu bangun untuk mengisi perut sahaja. haih.

tapi bukan salah i. salahkan hujan. hari ni dan semalam hujan tak henti-henti. i nak g jalan-jalan kat pantai dan lepak-lepak kat pool pon tak boleh. hanya boleh lepak kat lobby jer. giler bosan. tapi i buat jugak kalau dah bosan sangat dok dalam bilik.

sebab dah terlebih tidur siang i tak ngantuk la malam. macam sekarang. dah pukul 3.12 pagi. tapi i masih lagi berjalan-jalan ke blog orang. baca keluhan orang. orang marah-marah. tengok orang dengan anak-anak yang comel. ade jugak orang share cerita lucu. bak kata kawan kepada kawan, internet ni macam-macam ada! haha. tapi die takde facebook. kelakar la sham.

hei, korang tak bosan ke baca blog orang yang bagun, tido, makan je kejenye?

bosan kan?

bukan salah i

5 comments:

goblogbyfarah said...

macam itulah juga yang saya buat kalau ikut husband out-station. lepas tu jalan2 sorang2 kat pantai mcm anak dara.hakhakk!

Mimy Hamid said...

aku mmg suka baca blog orang..smpi wat bloglist le..hehehe

mrs.spicy said...

farah:huhuhu..same la..suke bajet anak dare=p

mimi:hoho..bloglist kat tepi ni rasa mcm tak ckp dose.kene tambah

zailamohamad said...

kan best kalo dapat blog walking sampai pepagi bute..tapi akak berpeluang buat masa hujung minggu je..penat keje..huh!!!

mrs.spicy said...

huhuhu..penat keje xpe.dapat duit. tgk blog je xdapat duit =p