Pages

Friday, 6 November 2009

aktiviti menghitamkan diri di awana

huh! tak productive blog ni sekarang. salah kan berukband yang macam 'f' ni. slow macam siput kalau awal-awal. kul 3 pagi baru laju. tak kuasa mak nak stay up sampai kul 3 pagi sebab nak update blog. ni i bgn awal sebab semalam tido awal giler.

ni gambar yang disimpan hampir nak jadi pekasam dah. masa 1st day kat terengganu hari tu. sila lah melayan gambar yang banyak ini.

*amaran: entri ini mengandungi gambar bojel*

cik hani tak excited pon nak gelongsor sebenarnya, die teman amalin sahaja =P

kesian kami yang terpaksa swim kat air paras lutut amalin

aunty magh? aunty farah dengan amalin..hehe

die kiut kan?

kalau sapa-sapa boleh teka apa yang berlaku dalam gambar di atas ni i bagi voucher RM 20 inggit beli herbalife.ngehehe..zac, u taleh join meneka dan tak boleh menolong siapa-siapa untuk meneka

i saja letak gambar ni sebab nak tunjuk yang lin juga ada hari ni. cuba cari lin. hint: baju kurung oren lembut

gambar bojel 1

gambar bojel 2

gambar bojel 3

giant chess, agak-agak besar mana giant tu untuk main chess ni.

last gambar before balik. die cute kan?

banyak i nak update. tapi masa and internet terhad. ha ha hampes!

1 comments:

zailamohamad said...

memang!!! broadband akak pon lembab cam siput ba*i je;P tapi kan farah, akak selalu buat macam ni..kalau weekend tu akak buat entry banyak2 then schedulekan entry tu so masa weekdays dah xyah susah2 nak story mory..so kalau tido lambat ms weekend pon xpe..eh farah tak keje kan..lagi best..hari2 nak tido lambat pon takpe;P